Które klamki canti ciągną najmniej linki, tzn mają największą siłę. Chciałbym je zastosowań do hamulców Shimano 600 EX, takich: https://lh6.googleusercontent.com/-pvdq ... brakes.jpg
Aktualnie działają na LX ST-M566 i nie jest źle, ale jakby było lepiej, nie obraził bym się
Od razu 2 pytanie: w rowerze jest cała grupa shimano 600 ex, napęd 2x6, czy są jakieś klamkomanetki mtb które to obsłużą?
Dzięki za info. Pomyłka w pierwszym poście, u mnie jest m563, ona też jest SLR+ ? I w ogóle mam tylko po lewej taką i to z obciętą manetką
Ten hamulec jest słaby zawsze
Myśle że Thmby podejdą pod ten naped.
pozdrawiam
xMekpx
Myśle że Thmby podejdą pod ten naped.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
To jest zimówka, więc wyrzucać przez kierownicę nie musi A orientujecie się, czy odstępy między koronkami są takie same jak w normalnej kasecie 7, i czy przerzutka ciągnie tyle samo linki co nowsze?
Szukałem na Sheldonie, ale chyba zbyt pobieżnie, dzięki za linka! Pomiar potwierdza 5,5mm. No więc z 7 nie wyjdzie, czy są manetki lub klamkomanetki (thumby też) indeksowane 6 speed, wyższej klasy niż tani zwykły sis?
563 nie mają systemu SLR+, są słabsze
Z SLR+: M900, M910, 091, 095 i bliźniacze DXy (M071?), M737, M738, M566 - wszystko w wersji z manetami, z czego najłatwiej urżnąć mocowania z M900 (Corri coś o tym wie )
Z SLR+: M900, M910, 091, 095 i bliźniacze DXy (M071?), M737, M738, M566 - wszystko w wersji z manetami, z czego najłatwiej urżnąć mocowania z M900 (Corri coś o tym wie )