ODI potwierdzam, mam w wersji do 800 i są mega niewygodne, za cienkie przede wszystkim. Ale wyglądają ładnie :-)
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra

A myślałem że sam żeś ją tak podrasował bo to całkiem w Twoim stylu :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Adamello pisze:Nie wiem spytajcie Michała co to mi wcisnął :mrgreen:
Ja chciałem zwykłe, tradycyjne 737 a tu jakaś PODRÓBA się okazuje.... :oops: :evil:
Taa, Ty psuja jesteś i zawsze musisz coś wykombinować.Wysłałem oryginał z katalogu to nakład zaraz tytanu i karbonu.
Lodzermensch

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Następny w kolejce będzie Sztorm dla szwagierki, ale póki co muszę chwile spauzować i wziąć się za jakiś dochodowy interes bo z haraczy i gwałtów na zlecienie ledwo można związać koniec z końcem...
Ostatnio zmieniony 2014-02-04, 19:02 przez Adamello, łącznie zmieniany 2 razy.

corrado1111 pisze:A dystrybucja narkotyków?
A to widzisz musimy dograć szczegóły na PM, okej?

corrado1111 pisze: waży ten złomik?
Przez tą Twoją przerzutkę wyszedł 9,69kg tak jak stoi z pedalcami i koszykiem na flaszkę.

Dezent pisze:Można prosić o fotki w całej okazałości ? Puzzle jakieś widzę...
A to nie ma tak szybko Panie....
Trochę tajemniczości trzeba zachować. Popuścić wodze fantazji, wyobraźni i takie tam.

Qrcze mam pedzie te najpierwsze Ryczeje WCS u żony w bajku. Trzeba by je odrestaurować zdziebko i podejdą lepiej niż te OnZy.

cardamon jak zawsze konkrety :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Klamki i hamulce takie zostają już na stałe?
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..

jakoobcycles pisze:Klamki i hamulce takie zostają już na stałe?
Jak dla klamek znajdę ciekawsze miejsce to zmienię. Póki co tu mi pasują CNC-lookiem.
Jak juz pisałem one są teoretycznie do cantów ale mają tak szeroki zakres regulacji tym pokrętłem że działają bardzo przyzwoicie i hampel ma super modulację.

Adamello pisze:
jakoobcycles pisze:Klamki i hamulce takie zostają już na stałe?
Jak dla klamek znajdę ciekawsze miejsce to zmienię. Póki co tu mi pasują CNC-lookiem.
Jak juz pisałem one są teoretycznie do cantów ale mają tak szeroki zakres regulacji tym pokrętłem że działają bardzo przyzwoicie i hampel ma super modulację.
Domyślam się że fajnie działa ;-) klamka jest super, do niej pasował by prostszy hamulec - avid?
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..