Piotr pisze:mostek silver pod sztyce tak jak i kiera , moze Rooxa wszystko ?
Jeżeli Breezer to moim zdaniem tylko Ritchey lub Syncros wchodzi w rachubę. Przynajmniej ja bym do takich rurek dążył posiadając taki rower.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Znajdźcie mi sztycę controltecha z epoki ;D Syncros odpada, bo max 330mm miały (przynajmniej tytan) a ja tu potrzebuję 350, komplet od Toma już prędzej ale musiałbym wszystko zmienić, kiery zmieniać nie zamierzam a sztyca kolorystycznie jakoś tam z nią gra. Coś się nie mogłem dziś dogadać z aparatem swoją drogą.

Opony mam skinwalle od Panaracera jeszcze, ale w gorszym stanie, to zostawiłem te póki się coś super nie trafi. Siodło też mi nie leży, ale Flite jest za oczywisty trochę i chyba poczekam na Vettę albo Avoceta jakiegoś. Z pancerzami przyznaję bez bicia że dziadostwo, kiedyś poprawię ;] Rogi to nie jest szczyt urody, ale wygodne są, zwłaszcza że rama jest pieruńsko długa i czasem się przydaje wyżej złapać.

Hamulce bym założył Ritcheye jakby mi je w końcu mekp dał, bo już z pół roku zapomina ;D

A w ogóle to fajnie się tym jeździ ;]
Allegro, Alpinestars, Breezer, Corratec, Kuwahara, Rocky Mountain.

Obrazek

jazda swoją drogą , ale ta firma wymaga od własciciela porządnego potraktowania , zwłaszcza że to już unikaty są , zrób z tym porządek na wysokim poziomie .

wszystko oczywiscie w granicach finansów..... no ale pewne sprawy wymagają innego podejscia
www.velotech.pl

corrado1111 pisze:Nigdy nie założyłem inaczej opon jak z napisami przy wentylu.
michał ale wentyl wkładasz nie tam :mrgreen: :mrgreen:
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31