Czolem.
Od zawsze ta rama byla moim marzeniem ...Od zawsze ten amor mi sie marzyl...
Ten rower to zbior moich zachcianek z lat "mlodosci" kiedys nie moglem tych szpeji miec...A ostatnio udało mi sie poskladac juz wszytko do kupy.
Ja ciesze nim oko. Na codzien latany przez moja Dziewuche.
Prosze:
https://plus.google.com/photos/10736460 ... 7434000081
całkiem ładny rower
jedziesz z dziewczyną, patrzysz w jej kierunku, ona myśli, że podziwiasz ją, a Ty podziwiasz rower
a ta rama oryginalnie chyba stała na niższym widelcu?

a ta rama oryginalnie chyba stała na niższym widelcu?
Rowerek ma pare fajnych smaczków. A będziesz w przysłości szukał do niego Head Shock-a ? Wydaje mi się że skok 110mm to trochę dużo do geo tej ramki. Jak się jeździ na tym rowerze?
A kot Twój?
A kot Twój?

'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Re: Canon M400 Black Widow SŁUPSK EDYSZYN
#7No to widać , pstrokaty jak Papuga a Nowej Gwinnei , nic do siebie nie pasuje , ani firmowo , ani kolorystycznei , deilkatnie mówiąc - zbieranina , co zresztą sam napisałeś , może cieszy oko , nazwami, ale jakby było jeszcze dobrane ze smakiem , nie wspomne różowego pancerza .michur pisze:Czolem.
Od zawsze ta rama byla moim marzeniem ...Od zawsze ten amor mi sie marzyl...
Ten rower to zbior moich zachcianek z lat "mlodosci" kiedys nie moglem tych szpeji miec...A ostatnio udało mi sie poskladac juz wszytko do kupy.
Ja ciesze nim oko. Na codzien latany przez moja Dziewuche.
Prosze:
https://plus.google.com/photos/10736460 ... 7434000081
Rama świetna , mnie tu pasowało by wszystko czarno/srebrne i byłaby ekstaza , a tak to jest .......kolorowanka .
Wybacz że nie klaskam z zachwytu , ale nie jestem zwolennikiem "pstrokatych projektów "

Ale wysiłek, praca, i zdobywanie szpejów można pogratulować .
Ja wlasnie lubie na kolorowo i radosnie. Wystarczy ze do oklola jest szaro i brudno to przynajmniej jak przemknie kolorowy bajk robi sie wesolo...
To nie jest przypadkowa "zbieranina" to sa wszystkie szpeje ktore od zawsze mi sie podobaly i mam z nimi emocjonalna wiez.
Amor ma 130...to drop off. hehe. NAwet myslalem o grimece sys 12 - bo mam takaowa - ale odpuscilem.
JA nie jestem ortodoksem w kwesti szpeju , ze jak trek to tylko bontrager a jak canon to tylko coda...
Ja lubie klasyczne, kultowe , fajne szpeje. Czytaj ROOX .
Dla mnie jest mocno za maly ten rower .Ale podobno smiga sie milutko.To juz trzeba zapytac Anki. To dla mniej poskładalem.
Dzis zaczynam składac dla siebie maszine. Uskuteczniłem taki KLIK z rana :
http://allegro.pl/show_item.php?item=3790718594
To nie jest przypadkowa "zbieranina" to sa wszystkie szpeje ktore od zawsze mi sie podobaly i mam z nimi emocjonalna wiez.
Amor ma 130...to drop off. hehe. NAwet myslalem o grimece sys 12 - bo mam takaowa - ale odpuscilem.
JA nie jestem ortodoksem w kwesti szpeju , ze jak trek to tylko bontrager a jak canon to tylko coda...
Ja lubie klasyczne, kultowe , fajne szpeje. Czytaj ROOX .
Dla mnie jest mocno za maly ten rower .Ale podobno smiga sie milutko.To juz trzeba zapytac Anki. To dla mniej poskładalem.
Dzis zaczynam składac dla siebie maszine. Uskuteczniłem taki KLIK z rana :
oj wyblakły onmichur pisze: Dzis zaczynam składac dla siebie maszine. Uskuteczniłem taki KLIK z rana :

tak coś mi zaczęły skarpety walić jak przeczytałem Michur ... i ten rower Tomac na fotce , heheheheh , jaki jesteś szarmancki tutaj ..... no nie poznaje kolegi ...michur pisze:BTW ...Piotr - jak tam na enduro69 nie zagladasz....Forum teskni!
No widze że to zbieranina co tam w szopie Ci zostało od Enduro

Tak miałem npaisać że Roox i Race Face tu pasują , ale korby karateki chyba nie .....a że świat jest ponury ?? ja mam pomarańczowe okulary ... i zawsze mam słońce przed sobą .
ps.
Że też Cie tu przywiało ....... za Tobą też tęsknią ....
fajny rowerek, nawet z tym widłem jak do enduro to spoko, źle by się miało to z mniej wyczynowym sportem a tak jest spoko. kolorowo tez jak na szaloną dyscyplinę przystało, a nie pod kolor i rocznikowo i na tip top wizualnie. ma być szał!
pedały w wersji CANDY z kolorową klatką by się przydały, różowe jak dla babkeczki :D
pedały w wersji CANDY z kolorową klatką by się przydały, różowe jak dla babkeczki :D
fałeczka! też wzdychałem kiedyś...
zbieraninę rozumiem - takie czasy były kiedyś, że się wkręcało co się zdobyło Nikt specjalnie o spójności rocznikowej czy sprzętowej nie myślał
Nie do końca mój klimat z widelcem, ale jako całość mi się wizualnie podoba
zbieraninę rozumiem - takie czasy były kiedyś, że się wkręcało co się zdobyło Nikt specjalnie o spójności rocznikowej czy sprzętowej nie myślał
Nie do końca mój klimat z widelcem, ale jako całość mi się wizualnie podoba
W tym rowerze bardzo podoba mi się rama, mostek, KAPSEL(!) i hample tyle.
Straszna koza przez ten amortyzator :p ten xt uważam za najbrzydszy na świecie, korby mi nie siadają poza tym mógłby być fajny rower, ale jak się podoba, to o gustach się nie dyskutuje.
Straszna koza przez ten amortyzator :p ten xt uważam za najbrzydszy na świecie, korby mi nie siadają poza tym mógłby być fajny rower, ale jak się podoba, to o gustach się nie dyskutuje.
cino cinelli santo subito
na sprzedaż:
https://picasaweb.google.com/wojd47h/NaSprzedaz#
moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24938441
na sprzedaż:
https://picasaweb.google.com/wojd47h/NaSprzedaz#
moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24938441
ten xt m750 to następca legendy i żywotności 737, nadszedł czas pierwszej 9tkowej grupy shimano żeby stawała się niezniszczalna. zobaczycie, że będzie uznawana jak teraz stary xtr oraz xt, jeszcze kilka lat...
No ze 300:)YvesMoi pisze:ten xt m750 to następca legendy i żywotności 737, nadszedł czas pierwszej 9tkowej grupy shimano żeby stawała się niezniszczalna. zobaczycie, że będzie uznawana jak teraz stary xtr oraz xt, jeszcze kilka lat...
Lodzermensch
true!YvesMoi pisze:ten xt m750 to następca legendy i żywotności 737, nadszedł czas pierwszej 9tkowej grupy shimano żeby stawała się niezniszczalna. zobaczycie, że będzie uznawana jak teraz stary xtr oraz xt, jeszcze kilka lat...
leży taka u mnie bezpiecznie w pudełku i czeka na te czasy
K...! na tym forum o gustach się właśnie dyskutuje(powinno!)
Kolega pokazuje totalny bełkot z rodzynkami, a Wy.....szkoda gadać
Kolega pokazuje totalny bełkot z rodzynkami, a Wy.....szkoda gadać

śmietnik to nie retro!
Kurde... Klasyczny Cannon z amorem o kosmicznym wręcz skoku - Co totalnie niszczy geometrię. Kolory z d...daleka - Czarny czerowny spoko ale... niebieski różowy i zółty... eh... Na koniec najbrzydszy XT'ek w historii...
Do mnie to kompletnie nie trafia...
PS. Witam kolejnego Wrocławianina. Do zobaczenia na trasie
pozdrawiam
xMekpx
Do mnie to kompletnie nie trafia...
PS. Witam kolejnego Wrocławianina. Do zobaczenia na trasie

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Ło Maryjo I Józefie...
Brzydki,zle zlozony,pstrokaty,sprzet nie retro,zly amor,róz,nie spojny stylistycznie i szpejowo - rocznikowo...
Spoko.Przyjmuje konstruktywną krytyke.
JA lubie kolorowe rowery. Dlatego kazdy jeden jaki składam to w sumie jest :pstrokaty"
O nie jeden mialem w miare stonowany:
http://www.pinkbike.com/u/michur/album/Cannondale-Perp/
Ten marcok akurat sizem w sumie stroi do tej ramy , bo jest mega mała a amor ma 130. Ludzie ładowali do tej ramy takie widly i robili takie smyracze do zabawy. Trialki-sciezkowce.
Brzydki,zle zlozony,pstrokaty,sprzet nie retro,zly amor,róz,nie spojny stylistycznie i szpejowo - rocznikowo...
Spoko.Przyjmuje konstruktywną krytyke.
JA lubie kolorowe rowery. Dlatego kazdy jeden jaki składam to w sumie jest :pstrokaty"
O nie jeden mialem w miare stonowany:
http://www.pinkbike.com/u/michur/album/Cannondale-Perp/
Ten marcok akurat sizem w sumie stroi do tej ramy , bo jest mega mała a amor ma 130. Ludzie ładowali do tej ramy takie widly i robili takie smyracze do zabawy. Trialki-sciezkowce.
Kolorystyka to rzecz gustu - może się podobać, może nie.
Jednak założenie amora o skoku 130mm do klasycznej ramy z lat 90-tych dla mnie stoi na równi złożeniem wspomnianego gdzie indziej Suntoura XCM do klasycznego retro roweru. To po prostu do siebie nie pasuje - nie tylko z punktu widzenia wizualnego, ale przede wszystkim z punktu widzenia prowadzenia roweru. Rower wygląda teraz jak chopper i tak się też musi prowadzić. To jest zabijanie tego, co w Cannodale'u najpiękniejsze, czyli szybkiej, zwinnej, łatwoskrętnej i dającej mnóstwo frajdy geometrii.
Komponenty XT mnie za bardzo nie pasują, bo to nie jest nawet m750, tylko 751 (nowe, pochylone logo). To jest więc rocznik 2001 wzwyż - czyli coraz dalej od retro. Zresztą nawet piasty swoim kształtem nie pasują klimatem do reszty. Niemniej to jest dla mnie sprawa drugorzędna - bo wszystko przecież będzie chodzić. Gorzej z tym nieszczęsnym amorem - on mi psuje strasznie odbiór tego roweru.
Jednak założenie amora o skoku 130mm do klasycznej ramy z lat 90-tych dla mnie stoi na równi złożeniem wspomnianego gdzie indziej Suntoura XCM do klasycznego retro roweru. To po prostu do siebie nie pasuje - nie tylko z punktu widzenia wizualnego, ale przede wszystkim z punktu widzenia prowadzenia roweru. Rower wygląda teraz jak chopper i tak się też musi prowadzić. To jest zabijanie tego, co w Cannodale'u najpiękniejsze, czyli szybkiej, zwinnej, łatwoskrętnej i dającej mnóstwo frajdy geometrii.
Komponenty XT mnie za bardzo nie pasują, bo to nie jest nawet m750, tylko 751 (nowe, pochylone logo). To jest więc rocznik 2001 wzwyż - czyli coraz dalej od retro. Zresztą nawet piasty swoim kształtem nie pasują klimatem do reszty. Niemniej to jest dla mnie sprawa drugorzędna - bo wszystko przecież będzie chodzić. Gorzej z tym nieszczęsnym amorem - on mi psuje strasznie odbiór tego roweru.
Ostatnio zmieniony 2013-12-13, 09:41 przez focker, łącznie zmieniany 1 raz.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
To nie jest i nie miał byc rower do XC czy jakies grubej jazdy. Do jazdy w gorach mamy rowery "dedykowane ' do tego.NA miasto mamy latajace holendry.
To miał byc Freak Bajk - radosny i zabawowy taki! Smieszna zabaweczka w smiesznych kolorach. Taki do pokrecenia sie to tu to tam...I do pocieszenia ludzkich oczków...I moich tez.
Pozatym ładnie w domu stroi ...Ładnie jest podsiwtlony i kiedys zrobie z niego swiecznik i stojak na paprotki!
To miał byc Freak Bajk - radosny i zabawowy taki! Smieszna zabaweczka w smiesznych kolorach. Taki do pokrecenia sie to tu to tam...I do pocieszenia ludzkich oczków...I moich tez.
Pozatym ładnie w domu stroi ...Ładnie jest podsiwtlony i kiedys zrobie z niego swiecznik i stojak na paprotki!

Nie czekaj, zrób to juz dzisiaj.michur pisze:kiedys zrobie z niego swiecznik i stojak na paprotki
Też sie przychylam do głosów, które mówią że tu nic do siebie nie pasuje. Skoro ma dwa koła w pionie i w jednej lini to zapewne równiez jeździ. Ale na szybką traskę xc to bym sie na nim nie wybrał. A przez tą zbieranine cześci nic nie można o tym rowerze powiedzieć oprócz tego, że jest to tylka Twoja wizja, która nie opiera się zupełnie na niczym.
/// 4x Specialized /// ;)
JA nie jezdze XC ...nigdy nie jezdzilem xc i nie zamierzam w sumie. To rower na miasto jest. Do parku...i na browara...Nie w gory.
Ok..kumam ze Wam sie nie podoba. Akceptuje ten stan. Zamykam sie w sobie. Kasuje konto.Sprzedaje co mam. I szukam full szarej eminencji. Pelna grupe. Wsadzam do kanona. Wywalam wszystko co kolorowe i wtedy wroce...
Ok..kumam ze Wam sie nie podoba. Akceptuje ten stan. Zamykam sie w sobie. Kasuje konto.Sprzedaje co mam. I szukam full szarej eminencji. Pelna grupe. Wsadzam do kanona. Wywalam wszystko co kolorowe i wtedy wroce...

Jak możesz być takim ignorantem!
Zachowujesz się jak gówniarz bez szacunku do retrowerów!
Wracaj do ziemianki!
Zachowujesz się jak gówniarz bez szacunku do retrowerów!
Wracaj do ziemianki!