Czolem...
No coz...Jako ze na rowerach smigam od jakies 30 lat. I zauwazylem ze coraz wiecej ludzi z ktorymi latam zaczynaja na mnie dziwnie patrzec...To jestescie ostatnia deska ratunku...hehe..
Szukam zrozumienia i akceptacji nie do konca moze zrozumialej pasji...Bo niby jak ludzie maja rozumiec ludzi ktorzy zamiast zakladac 10 to zakladaja zardzewiale 7 ...
Pozdrawiam! I juz lece zaprezentowac jedna z moich zabaweczek!
Do zob.
Re: Michur z Wro pozdrawia!
#3Spoko, ja też tak mam, w najnowszeym swoim rowerku -przełajówka z determinacją zastosowałem 7 z tyłu , a na sztycy od tyłu wystarczy dopisać " Kiss My Ass ..... " ,.michur pisze:Szukam zrozumienia i akceptacji nie do konca moze zrozumialej pasji...Bo niby jak ludzie maja rozumiec ludzi ktorzy zamiast zakladac 10 to zakladaja zardzewiale 7 ...
Do zob.
Polska to jedyny mi znany kraj , gdzie ludzie sie wszystkiemu dziwią ........ nawet jak patrzą w lustro...
a ja myslałem że jakiś normalny retromaniak sie zarejestrował, a to po prostu Michur.......tylko coś mi nie pasuje z poziomem postu, stosujesz jakis transalor ??czy Anka pisze ...
Dobrze mnie w skarpetach swędziało od rana .... wiedziałem że coś będzie dzisiaj .....
Dobrze mnie w skarpetach swędziało od rana .... wiedziałem że coś będzie dzisiaj .....
Sam GaryF stwierdził kiedyś że 3x7 to w zupełności wystarczający zakres do uprawiania MTB
Nie brał pewnie pod uwagę aspektu wyścigowego (szybkość zmian tyłu vs przodu) i pod tym kątem za uzasadnione można uznać rozszerzanie tyłu względem redukcji przodu
Mnie jednak napęd mtb bez przedniej zmieniarki jakoś nie przekonuje "ideologicznie"
Nie brał pewnie pod uwagę aspektu wyścigowego (szybkość zmian tyłu vs przodu) i pod tym kątem za uzasadnione można uznać rozszerzanie tyłu względem redukcji przodu
Mnie jednak napęd mtb bez przedniej zmieniarki jakoś nie przekonuje "ideologicznie"
spoko koleś jesteś , tylko wiesz .....czasem towarzystwo utyka.... ale myśle że tutaj zostaniesz skierowany na jedyną słuszną drogemichur pisze:Musisz mi na start reputacje psuć?
hihi!