nic niesamowitego w nim nie ma oprócz tego że ma nieprzycięta długą rure sterową na czym mi bardzo zależało, ma mocowanie pod Vki i tarcze oraz wygląda dość filigramowo akurat pod stalową ramę :)
Na Mosso amelinowym prostym jeździłem i problem wypadających plomb nie występował
....tyle stron pierdolamentowania ,a roweru ...jak widać , nie widać , projekt widmo , ale ..pisać trzeba , to ja sie pytam gdzie on jest ?? 6 stron chyba dość .....aby stanął na kołach
a ten wideł to pasuje do Salsy a nie byle jak pomalowanego .....Stevensa , nioch, nioch... jak można było porzemalować jedną z ładniejszych ram jakie wypuszczono w mtb ???retro.......
a ten wideł to pasuje do Salsy a nie byle jak pomalowanego .....Stevensa , nioch, nioch... jak można było porzemalować jedną z ładniejszych ram jakie wypuszczono w mtb ???retro.......
utwierdzasz mnie Piotrze w przekonaniu że to forum schodzi na psy i nie warto tu nic pisać, z Andriu tworzycie niezły duet na poziomie, szkoda jedynie że dzieci z tego nie będzie, choć kto wie... w tych czasach
pokaz cynamon wreszcie jakis rower, bo jak narazie to same wgnioty i smieci przemalowane na nowo, umiesz zlozyc ROWER? to pokaz cos wreszcie fajnego
rama bardzo mi się podoba i malowanie też, nie wiem, czy zapadła już decyzja, ale ja widzę ją na xt m737, fajna sprawa jak rower z daleka wygląda, nazwijmy to, zwykle, a dopiero jak się podejdzie bliżej widać fajny osprzęt, na allegro był kiedyś rower, który jest w innym kolorze, ale kojarzy mi się z tym stevensem:
w tym przypadku wiadomo, rurki nietrafione
hehe kojaże tego powyżej, dooooobrych kilka lat temu
a wracając do stevensa to czekam aż stanie na kołach żeby zobaczyć jak ta geo w ogóle się miewa...
a wracając do stevensa to czekam aż stanie na kołach żeby zobaczyć jak ta geo w ogóle się miewa...
cardamon napisał/a:
utwierdzasz mnie Piotrze w przekonaniu że to forum schodzi na psy i nie warto tu nic pisać, z Andriu tworzycie niezły duet na poziomie, szkoda jedynie że dzieci z tego nie będzie, choć kto wie... w tych czasach
a mnie utwierdza przekonanie że właśnie schodzi na psy jak sie przemalowywuję piękną rame z oryginału na pasztet i prosze mnie nie łaczyć z ...... nikim do pary bo sami jesteście parą samą w sobie .
Stevens w malowaniu oryginalnym był ...bardzo ładny, nawet podrapany, czy porysowany , taka rama to rzadkość, raz miałem w rekach !!! i żal d.ściska, że tak sie stało jak sie stało i to moje osobiste zdanie na ten temat jesli chodzi o rame.
a mnie utwierdza przekonanie że właśnie schodzi na psy jak sie przemalowywuję piękną rame z oryginału na pasztet i prosze mnie nie łaczyć z ...... nikim do pary bo sami jesteście parą samą w sobie .
Stevens w malowaniu oryginalnym był ...bardzo ładny, nawet podrapany, czy porysowany , taka rama to rzadkość, raz miałem w rekach !!! i żal d.ściska, że tak sie stało jak sie stało i to moje osobiste zdanie na ten temat jesli chodzi o rame.
Ostatnio zmieniony 2013-12-03, 08:56 przez Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic gorszego, jak... malowane gowno z rodzynkami.tiomek pisze:rama bardzo mi się podoba i malowanie też, nie wiem, czy zapadła już decyzja, ale ja widzę ją na xt m737, fajna sprawa jak rower z daleka wygląda, nazwijmy to, zwykle, a dopiero jak się podejdzie bliżej widać fajny osprzęt, na allegro był kiedyś rower, który jest w innym kolorze, ale kojarzy mi się z tym stevensem:
Obrazek
Rower ma dobrze jeździć (geometria/osprzet) i (na tym forum!) wyglądać!!!
śmietnik to nie retro!
Panowie możecie udzielać rad ale nie zniechęcając właściciela do forum trochę taktu
Jesteśmy tu po to aby się wzajemnie wspierać w naszych zainteresowaniach a nie wiecznie coś wytykać bo to prowadzi do kłutni
Jesteśmy tu po to aby się wzajemnie wspierać w naszych zainteresowaniach a nie wiecznie coś wytykać bo to prowadzi do kłutni
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Można prosić foto ramy z widłem z profilu by zobaczyć jak to się komponuje razem?
Zapowiada się piękny rowerek.
Zapowiada się piękny rowerek.
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
+ Checker Pig, Creme, Electra
Ride&Smile
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Jaką sztycę trafiłeś?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Żadną będzię tymczasowo Uno UltraLite od Ojca Dyrektora, Ritchey 27.0 był tylko w wersji szosowej 280mm, a ja potrzebuje >350mm. Także celuje długodystansowo w RaceFace XY 27.0 czarną z czerwonym jarzmem i offsetem.
Było brać tą z jebaja Poszła kurewsko drogo.cardamon pisze:Żadną będzię tymczasowo Uno UltraLite od Ojca Dyrektora, Ritchey 27.0 był tylko w wersji szosowej 280mm, a ja potrzebuje >350mm. Także celuje długodystansowo w RaceFace XY 27.0 czarną z czerwonym jarzmem i offsetem.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
trochę obsuwy miałem ze zdjęciami
czy macie namiary na podkładki dystansowe pod mostki z cieńkimi ściankami ? pod tym Ritcheyem WCS zwykłe podkładki paskudnie odstają
czy macie namiary na podkładki dystansowe pod mostki z cieńkimi ściankami ? pod tym Ritcheyem WCS zwykłe podkładki paskudnie odstają
http://allegro.pl/podkladki-pod-stery-1 ... 67602.html te podkładki mają śr zewn 34 mm, ale są matowe co nie zawsze wygląda ok, kiedyś szukałem takich 34 w wersji błyszczącej i nie udało mi się znaleźć, zostałem przy karbonie który miał 34-34.2 mm (też firmy Pro - ale kosztują jakby były ze złota) Na allegro są tioga czarne połysk, mają 35 mm, napisy tioga ładnie schodzą zmywaczem do paznokci
siodelko jakies takie" wulgarne "
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Ładny rowerek sie zapowiada
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
wielki ten rower. to chyba tylko pokazowa koncepcja, żeby pokazać ramkę i wideł bo reszta nie w ten deseń.
kurde jak nie ma być wielki jak ja mam 2metry a ramka 21cali, dobrze że chociaż slopping jakiś jest, wideł ma 425mm wysokości, sztyca będzie "kiedyś" inna, siodełko zostnie może nakladki zmienie na czarne, to wersja Ti wiec dość lekkie, no i siodło będzie znacznie niżej, tu jest do kreski na sztycy wciśnięte :)
Myślałem że to siodło tak o założone...Imo tak jak stery to lekkie nieporozumienie.
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
To tak zostanie z tymi podkładkami? Nie docinasz sterówki?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
nie docinam, w ciągu roku planuje trafić amor ze sterówką >22cm to tą nieprzycinaną Salse bedzie mi łatwiej taką "nietknięta" sprzedać, chyba że jakoś specjalnie mi do gustu przypadnie jeżdzenie na tym widelcu
W sumie racja, im lepszy stan tym lepsza cena. A jakiego amorka szukasz?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900