Dzień dobry wszystkim.
Pozdrowienia z Częstochowy.
Mam lekkie "halo" na punkcie rowerów od jakiś 30 lat. Udało mi się kilka zajeździć lub połamać,
a nawet zbudować jeden rower samodzielnie od podstaw - ale bardzo nietypowy.
Zdjęcia będą w.... no właśnie - w której kategorii forum wrzucić zdjęcia roweru nietypowego?
Trafiłem tu niestety nieco za późno - szukając informacji o ramie która posiadam.
Zbudowałem na niej rower za który zapewne zostanę tu "zlinczowany"
Ale wychodzę z założenia, że auta zabytkowe ludzie też przebudowują... więc czemu by nie zrobić tego z rowerem.
Wrzucę zdjęcia do działu MTB 2000+ - chociaż rama jest starsza to chyba cały rower tam będzie bardziej pasował.
Witaj
kwestia podejścia - jedni zlinczują za profanację inni przytakną przedkładając np walory użytkowe nad ortodoksyjną spójność (choć na tym forum raczej występować będą ci pierwsi pewnie )
kwestia podejścia - jedni zlinczują za profanację inni przytakną przedkładając np walory użytkowe nad ortodoksyjną spójność (choć na tym forum raczej występować będą ci pierwsi pewnie )
Masz przerąbane za profanacje retro fula .....na szose.........maskara... nie umiem wyrażić słowami ....
Czołem
Fajnie że "wpadłeś"tutaj ,myślę że z obopólną korzyścią!Potwierdzam 30-letnie "halo",a z moim skromnym udziałem od 95r.Pozdrawiam.
Fajnie że "wpadłeś"tutaj ,myślę że z obopólną korzyścią!Potwierdzam 30-letnie "halo",a z moim skromnym udziałem od 95r.Pozdrawiam.