Hej !
Tak się poskładało, że startuję z nowym projektem. Znalazłem na allegro jakiś czas temu ramę Shauffa w super stanie, kolorystycznie mi sie strasznie spodobała tylko nie było funduszy, a w szopce stał ostatni mój rower z lat ponad 2000. Udało się go sprzedać i nareszcie z czystym sumieniem mogę składać rower z amorem typowo do ciorania po lesie :)
Rama jeszcze do mnie nie dotarła, ale chciałbym już zacząć kompletowanie osprzętu. Chcę go postawić całego na deore xt z 1992. Na dobry początek zdobyłem przerzutkę z tej serii, z krótkim wózkiem, od niezawodnego zaopatrzeniowca Corrado ;). Reszta rzeczy, których potrzebuje pojawi się na liście pod opisem i będę ją aktualizował na bieżąco.
Wszelkie rady i pomysły mile widziane. Założenie mam póki co takie, że rama jest kolorowa i chciałbym go stworzyć całego jako rower nietuzinkowy i optymistyczny, z niezawodnym osprzętem do górskiej jazdy.
Amor planuje mu wsadziś RS Maga 21 w kolorze "złotawym" albo coś tego typu, rurki i obręcze czarne. Do tego myślałem o jakiś akcentach purpury w nawiązaniu do koloru napisu lub akcenty niebieskie w odniesieniu do niebieskawej połowy roweru. Co sądzicie??
Optymizm w terenie ! Velo Shauff Highvoltage 1990
#1Ostatnio zmieniony 2013-12-11, 15:20 przez Soro, łącznie zmieniany 2 razy.