https://picasaweb.google.com/1160617375 ... 8nyidLeqQE
kiedys najszybszy rower w Polsce
ten konkretny egzemplarz mialem przyjemnosc podziwiac na zywo
...noweczka
ten konkretny egzemplarz mialem przyjemnosc podziwiac na zywo
Ostatnio zmieniony 2013-10-20, 19:28 przez marcin74, łącznie zmieniany 1 raz.
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Rowerek bardzo ładny, ale dziwię się że taki ortodoks jak Ty zdecydował sie na te pedały zamiast 747 i współczesne siodło 
umkneło mi toskolioza pisze:Rowerek bardzo ładny, ale dziwię się że taki ortodoks jak Ty zdecydował sie na te pedały zamiast 747 i współczesne siodło
śmietnik to nie retro!
Ładny sprzęt. Pocisnąłbym na nim na Wyścigu Niepodległości w Łagiewnikach ;)
/// 4x Specialized /// ;)
brzydszych mostków nie było ? 
cino cinelli santo subito
na sprzedaż:
https://picasaweb.google.com/wojd47h/NaSprzedaz#
moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24938441
na sprzedaż:
https://picasaweb.google.com/wojd47h/NaSprzedaz#
moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24938441
przypuszczalnie teraz wiele osób będzie się dopatrywać najdrobniejszych niedociągnięć w dziele smolara, aby spojrzeć "jego spojrzeniem" na jego własne dzieło. A prawda jest taka, że rower faktycznie jest świetny. Brakuj - tylko - porządnej sesji fotograficznej. Są zdjęcia szczegółów. Ale równie dobrze można by wypisać listę elementów, każdy tu wie jak wyglądają br-m737 itp. I każdy wie co znaczy idealny stan. Brakuje takich zdjęć, które pokazujących całość, spójność, szyk i klasę. Że przypomnę odmalowanego na czarno FAT'a radzieja, zdjęcia nie pokazywały każdej śrubki, nie było ich zbyt wiele i pozostawiały niedosyt. Może, Panie Smolar, taka sesja?!
W sumie AT-4 wyglądało by gorzej o ile samo w sobie jest baardzo fajne, to tu dwójka wygląda super.
W sumie AT-4 wyglądało by gorzej o ile samo w sobie jest baardzo fajne, to tu dwójka wygląda super.
juz bez jaj, to oceniamy na forum rower czy zdjeciua artystyczne, kazdego nawet szrota mozna pieknie sfotografowac, a nadal szrotem bedzie.... to tak na marginesie, a scott klasa, choc kiera paskudna ;)
z pewnością każdy ma swoje podejście, dla niektórych liczy się głównie składanie i prezentują z rzadka swoje maszyny, inni lubią oceniać a inni oglądać - jedni zdjęcia, drudzy maszyny.
ja osobiście lubię oglądać i czasem coś napiszę przy szczególnie udanych okazach. Sam rower liczy się dla mnie - przy oglądaniu, nie mniej niż to w jaki sposób jest zaprezentowany.
Każdego co innego tu sprowadza i przyciąga
O właśnie, również trzyma mnie tu to, że jakoś czuję się częścią tej internetowej społeczności - o ile retro-maniakiem być może już nie. Ale herezje piszę.. i to w wątku Smolara... Będę się smażyć w piekle 
ja osobiście lubię oglądać i czasem coś napiszę przy szczególnie udanych okazach. Sam rower liczy się dla mnie - przy oglądaniu, nie mniej niż to w jaki sposób jest zaprezentowany.
Każdego co innego tu sprowadza i przyciąga
mieczem wojujesz od miecza ginieszprzypuszczalnie teraz wiele osób będzie się dopatrywać najdrobniejszych niedociągnięć w dziele smolara, aby spojrzeć "jego spojrzeniem" na jego własne dzieło.
Pomijam jakie kto ma na podejście Piotrka do retro zapatrywnia, bo nie w tym rzecz - ale skoro wypunktowuje i wymaga od innych, czemu miałby wobec siebie stosować taryfę ulgową?
a ja mam w glebokim powazaniu czyjes prywatne wycieczki, ale jak jest prezentowany naprawde ciekawy okaz , to kompletna bzdura jest pisanie , ze rower jest slaby bo zdjecia sa slabe, no please, jak wyglada m737 kazdy wie, no pewnie, jak m900 i m950 tez kazdy wie jak wygladaja, ale jednak rower zlozony ze smakiem, kompletnie i "dobrze" cokolwiek to znaczy, to poprostu ciekawy okaz wlasnie, wiec bez jaj, to nie forum fotograficzne, ani plastyczne, tylko tematyczne ,o retro rowerach mtb...
Kitka jak u Bińkowskiego 
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Smolarowy plener jest Ok
bywaly na forum sesje na kozetce i do tego w zupelnych ciemnosciach
ale w przypadku Scotta autor/wlasciciel nie mial nic do ukrycia
bywaly na forum sesje na kozetce i do tego w zupelnych ciemnosciach
ale w przypadku Scotta autor/wlasciciel nie mial nic do ukrycia
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
ja nie mówię, że ten plener czy zdjęcia są złe. Chodzi mi tylko o to, że jakby trochę pokombinować z kadrem itd to by wszystkim szczęki opadły bo rower faktycznie jest świetny. Zdjęcia są jedynie dobre i trzeba sobie pomóc wyobraźnią by to docenić. Może nie potrzebnie piszę to w liczbie mnogiej, w każdym razie ja mam takie wrażenie.
+1 ANDRIU
Ważne że rower fajny i widoczny na zdjęciach.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Dokładnie.

'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Smolar to ten co u mnie byłeś
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
A jakie plany na przyszłość? ogłoszenie duszpasterskie wskazuje że ze Skociną będzie raczej przelotny romans niż złote gody - kolejne retro czy pass z tematem?