Zanim zacznę czerpać garściami wiedzę tu zgromadzoną chciałem powiedzieć wszystkim: Cześć!
Trafiłem tu ze względu na sentyment do posiadanego kilkanaście lat temu Hawk Engine z ramą E-Stay i pełnym XT (w załączeniu znalezione w sieci zdjęcie tego modelu). Po nim przez wiele lat jeździłem trekkingowym Villigerem, a na początku sezonu do codziennego dojeżdżania do pracy przesiadłem się na Utopię Roadster. Brakuje mi jednak roweru do jazdy w terenie i stwierdziłem, że właśnie przez pozytywne wspomnienia do Hawka najlepszy będzie jakiś stary, dobry, praktycznie niezniszczalny Retro MTB. O wyniku poszukiwań poinformuję w innym wątku :)
Pozdrawiam, Tomek
Witamy!
niedawno (ok, to był początek wakacji...) był na pewnym portalu aukcyjnym estay hawka
Na pewno nie na XT i w innych kolorach, więc nie taki sam, ale jak widać 'idzie trafić"
choć z fat bonem będzie pewnie łatwiej
niedawno (ok, to był początek wakacji...) był na pewnym portalu aukcyjnym estay hawka
Na pewno nie na XT i w innych kolorach, więc nie taki sam, ale jak widać 'idzie trafić"

Siema :) Jak Ty z Wrocka jesteś to masz ułatwione zadanie, wystarczy niedzielny poranek na Młynie od czasu do czasu spędzić i coś sie trafi jeżeli już nie trafiło ;)
Szczęściarz - ma zresztą Mekpa pod bokiem
Powitac Serdecznie
Andrzej

Powitac Serdecznie
Andrzej
Nie dyskutuj z chamem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom a potem pokona doświadczeniem !!!

Kolegę Mekpa mogę gorąco polecić - ma chyba nieograniczone możliwości

Pozdrawiam
Andrzej
Nie dyskutuj z chamem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom a potem pokona doświadczeniem !!!
NoProszeProsze:-)
WitamIZapraszam..
MożeJakiśWypadNaPoczątkuPaździernika?
pozdrawiam
xMekpx
WitamIZapraszam..
MożeJakiśWypadNaPoczątkuPaździernika?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
WypadChętnieBoJestJużNaCzym
Co się zaś tyczy szczegółów to jak zaświeci trochę słońca obfocę obiekt i wstawię do galerii. Niemniej jednak kilku forumowiczów już go widziało...

Co się zaś tyczy szczegółów to jak zaświeci trochę słońca obfocę obiekt i wstawię do galerii. Niemniej jednak kilku forumowiczów już go widziało...
JużPisałemŻeKopiujeeISpacjiNieDaRady:-)
KtóżTakiGoWidział?
KtóżTakiGoWidział?
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996