Mam do niej czarny mostek Kalloy (dziura pod canti), i tak samo czarną kiere (jakis no name) ale całość waży chyba z tonę.
No nic, to będę się rozglądał za jakimiś japońcam, wcześniej przymierzając się do tego co mam.
Dzięki ANDIU za pomoc, jedyne co w tym momencie mam to katalog z ta ramą i zdjęcie kompletnej grupy DX co mi je tu wstawiłeś. Na tym bazuję
he he, nie no spokojnie na bank ktos dopisze swoje sugestie, ja pisze tylko jak ja bym to kombinowal, japonce tez nie sa zalekkie, ale za to naprawde klasowe, mysle ze mimo ze to usa, to pewnie i klasyczny ritchey bedzie dobrze pasowal, kalloy zreszta calkiem ok, w koncu dla ritcheya i wielu innych wlasnie kalloy rurki produkowal, a jaka tam masz srednice sztycy?? mostek na 1 cal?
Jedyne co mam pod ręką to linijka.
Ale idzie to tak, rurki Rejnolds, na linijce wychodzi jakieś 16-26,5 mm, czyli sztyca pewnie 26,4
A sterówka to 1"
Ten kalloy nawet nieźle wykonany, porównując do innych moich mostków (głównie szosowych) nie odstaje, plus to, że prawdopodobnie siedział w tej ramie od nowości.
Ale idzie to tak, rurki Rejnolds, na linijce wychodzi jakieś 16-26,5 mm, czyli sztyca pewnie 26,4
A sterówka to 1"
Ten kalloy nawet nieźle wykonany, porównując do innych moich mostków (głównie szosowych) nie odstaje, plus to, że prawdopodobnie siedział w tej ramie od nowości.
to masz trop, mozesz sie i kalloya trzymac, byle starego dobrego, lub japonce, sakae, nitto, strong, ewentualnie ritchey, a sztyca najpewniej 26,8
Telefonem i łazience, bo tylko tam mam znośne światło.
Na mostku widnieje napisa
KALLOY
A*T*B System
Kuracja odmładzająca mu potrzebna, wiadomo.
OK, fajnie, jeden wydatek mniej, podleczę go i wyląduje w rowerze.
Sztyce mam w domu 26.4 jakąś, to przymierze i będe widział jaki jest rozmiar.
Koła już mam u siebie w domu.
Mavic MA4
2x DX
szprychy srebrne nierdzewne (ale nie przypatrywałem się się dokładnie co to może być)
Sztyce mam w domu 26.4 jakąś, to przymierze i będe widział jaki jest rozmiar.
Koła już mam u siebie w domu.
Mavic MA4
2x DX
szprychy srebrne nierdzewne (ale nie przypatrywałem się się dokładnie co to może być)
A Może KierownicacTiogi? Mam Tioge Mountaineer LT w ładym stanie.
Oddam w cenie wysyłki.
pozdrawiam
xMekpx
Oddam w cenie wysyłki.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
ANDRIU, nie moge wysyłać prywatnych wiadomości. Na razie wstrzymam sie z tym suportem od Ciebie, bo sprawdziłem oznaczenie, i nie wiem czy nie mam takiego w domu.
oczywiscie, one sa zasadniczo identyczne, xt ma jedynie os w srebrnym kolorze, nie czarnym, i ma plastikowa rurke miedzy miskami
ale to bedziesz musial zaczekac nieco , bo nie mam go przy sobie, jak jestes zdecydowany, to zarezerwuje, pojade do kajuty to wysle,
Wiecie może, czy dostane w PL kiere na wzór tej z obrazka?
Kształtem przypomina jaskółkę, ale to chyba nie do końca to?
Kształtem przypomina jaskółkę, ale to chyba nie do końca to?