Hawk fat bone

Witam ...
Nareszcie znalazłem chwilkę, aby zaprezetować swój rower jakim jest HAWK FAT BONE .
Krótka historia :
po tym jak skradziono mi Corratec-a team bow-a postanowiłem zlożyć kolejnego hawka( kiedyśjednego już złożyłem:P) .Początkowo ubrałem go w osprzęt m530 ale po nie długim czasie zacząłem odczuwać lekki niedosyt i wyrzuty sumienia ze skrzywdziłem go wieszając na nim deore :P dziś wyżej wymieniony osprzęt zmieniłem na bardziej wiekowy jakim jest xt 750 oceńcie sami ...
Foty kiepskie, ale w najbliższym czasie zrobię lepsze.
pierwsze wcielenie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8e ... b00d7.html
następnie czarnego flite-a titanium zastapił czerwony flite
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e6 ... d394d.html
a tu kiepska fotka nowego wcielenia :P
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ac ... 8b284.html
Ostatnio zmieniony 2013-06-22, 09:03 przez borewicz, łącznie zmieniany 1 raz.

Co fakt to fakt :!: Zmiana siodła aż sie prosiła - teraz akcenty kolorystyczne wraz z napisami na ramie tworzą naprawdę dobraną kompozycję - Pogratulować :!:

Pozdrawiam
Andrzej
Nie dyskutuj z chamem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom a potem pokona doświadczeniem !!!

cos mi sie tu nie zgadza, po pierwsze fat bone to ramka raczej do 2000-ego roku, wiec retro jak najbardziej, po kolejne modele machine zawsze byly modelami budzetowymi, montowane na alivio i stx, nie spotkalem dotad zadnego macune ktory jest fat bonem, wszystkie byly klasyczne, czy;li albo nalepka machine jest dodana i to na sztuke, albo faktycznie rama juz mocno po 2000 roku i zanim hawk upadl montowali jak popadlo, masz gdzies jakies dane z ktorego roku jest rama? lub jakis katalog gdzie widnieje machine z rama fat bone?? a juz co do samego roweru , kolorystycznie zgrany, choc osprzetowo bym tu mocno nazmienial, jako absolutny fan hawka i posiadacz 4 hawkow, ;) rama czarna z czerwonymi napisamu, zdecydowanie pelny m750 w nim , klamki korba, matowe srebro m750 plus czarny lakier fat bona, idealnie zagra

ANDRIUBIKER naklejki są od innej ramy a ze pisało hawk to zostały naklejone :P Co do korby 750 takowa wala sie gdzieś lecz brakuje jej największego blatu ,natomiast klamki z chęcią bym przytulił :)

tak tez myslalem z tym machine, zdegradowales fat bona ;) ,a jaki problem z blatem , daj ten co masz teraz w rowerze, przy czym najlepiej zamontowac korbe 751, lub 752 czyli juz na octalink, tak samo fd m751 i koniecznie down swing, a klamki sie trafiaja, sam mialem i pchnalem za grosze, bo na linkach juz nie jezdze od wiekow i sie nie zanosi ;)

Kolorystycznie super! Wygląda rasowo! :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

to sie zgadza, sporo ram fat bone bylo bez naklejek, najczesciej to byly cosinusy, a naklejki najwyrazniej na sztuke, bo jak pisalem, machine to klasyczne ramy i osprzet stx , lx, alivio, fat bone, to dopiero od sinusa w gore

taaaa, bez jaj, ta rama do nalzejszych nigdy nie nalezala, za to jest wybidnie pancerna, a na dobrym osprzecie i tak ponizej 10kg sie schodzi wiec problemu nie widze

ostatnio wpadły nowe graty , a mianowicie rogi bbb (oczywiście w kolorze czerwonym)

Obrazek

siodełko flite titanium (sa plany na mały tuning) oraz slr 135g którego poszycie wyglądało dość kiepsko ale troche zabawy z klejem i skórą i wyglada jak na focie :)

Obrazek