na odwrot to masz treraz ;0 , a siodelko ja osobiscie flite nie znosze wrecz, choc na wileu innych modelach selle italia jezdze i sobie chwale, choc najlepsze sa specowe body geometry, tyle ze jak slusznie zauwazyles, nie kultem sie jezdzi , a tym jak nam wygodnie, wiec skoro lubisz wtb to masz wtb, kolorystycznie pasuje super, w zalaczniku daje foto kuwy i wszystkie od zawsze mialy zacisk sztyce po lewej, tak samo jak schwinn, czyli moje pierwsze porzadne rowery jakie milion lat temu mialem, i od tamtej pory zawsze wszystkie zaciski montuje po lewej stronie, , choc zaciskow generalnie maolo uzywam, zawsze klema ze srubka ;0
Załączniki
kuwa carbo-titan.jpg

hehe Pany się doktoryzują widzę z zakładania zacisków :mrgreen:
Wheeler klasa!!! Nigdy nie zrozumiem dlaczego ta marka została niedoceniona....
Ostatnio zmieniony 2013-07-12, 20:36 przez Skeevo, łącznie zmieniany 1 raz.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

a kto powiedzial ze niedoceniona?? ma wieksza renome niz giant, ze o jakichs tam cube i innych kelllllyssssach nie wspomne ;)

Ktoś kiedyś na forum pisał, że marka jest niedoceniona.. Dla mnie to były zawsze fajne sprzęty, kiedyś ślina leciała na ich widok... ;-)
Pamiętam jak w 1998 roku kumpel dostał pracę w Zakładach Chemicznych Police i 1-szą rzecz jaką kupił w życiu na raty to był ameliniowy Wheeler za 4000zł i doinwestował go po jakimś czasie kwotą 3000 tysięcy. To był 1-szy dorby rower na jakim miałem okazję się przejechać i nigdy wrażeń nie zapomnę... :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Za Wheelera też się urlopowo zabrałem. Wheelerowski nieco "nieświeży" już mostek ustąpił miejsca mojej dyżurnej Tiodze. Na emeryturę przeszły też spracowane thumby DX, tu z kolei pojawiły się moje ulubione klamkothumby Mountain LX. Moim zdaniem, wiekowo mieszczą się w przedziale reprezentowanym przez rower jako całość.
Ten Wheeler ma coś w sobie, rozmiarowo najmniejszy z moich rowerów, zwinny i szybki, a do tego malowanie ramy po prostu ładne.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Picasa:
https://picasaweb.google.com/1068935907 ... ypekkpO8eg#
Dawes Fat Chance '91, Wheeler 5500 '91, Cilo Vasella '91, Anlen Invert '90, Winora góraloszosówka '90, Bianchi Superlug470 '96/99, Muddy Fox Sorcerer '89, Moje jazdy, Hercules California Pro '92 Hercules Indiana '91