Powitać !!!

Witam !!!

Nazywam się Andrzej , lat 40 , żonaty dzieciaty (od dwóch lat :-D ) Złośliwi twierdzą, że mam świra na punkcie rowerów (między wieloma innymi), gdyż nie posiadam prawa jazdy jednakże obie te rzeczy są raczej kwestią świadomego wyboru :!: .
Na forum trafiłem po prawdzie przypadkiem - niestety padły mi manetki STX, z których jedną szczęśliwym trafem udało mi się kupić na Allegro NOWĄ dzieki zrozumieniu i życzliwości Kolegi, który ją wystawił.
Z Jego informacji wynikało, że druga połówka siedzi na Specu Stumpjumperze - chcąc go obejrzeć choćby na zdjęciach trafiłem na to Forum - BINGO .

Dla mnie to naprawdę trafiony strzał, gdyż awaria okazała się ostatecznym impulsem by zrobić to o czym zawsze marzyłem - doprowadzić swój rower do stanu sprzed lat (a nawet lepiej :mrgreen: ) a , że w wielu kwestiach jak to się mawia "wypadłem z obiegu" :-( liczę na pomoc i wiele dobrych rad .

Pozdrawiam i raz jeszcze witam !!!
Andrzej Kliszewski

Ps. Nick miał brzmieć Linkor (w bardzo wolnym tłumaczeniu Pancernik :lol: ) , jednak pisząc w pośpiechu nie zauważyłem pomyłki :roll: Cóż trudno niech już będzie.
Nie dyskutuj z chamem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom a potem pokona doświadczeniem !!!