Siki sikami, kupa kupą, ale co to za złodziej-sukcesu tam mieszka, znaczy się, tfu, rezyduje?
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Jest.... inaczej. Duże koła testowałem - są OK na zjazdy ale pod górę mułowate jak dla mnie i wymagają szerokich kierownic (głupio się czuję na tym).marcin74 pisze:
jakies fotki tego" 650"....wogole powiedz jak to sie spisuje
u mnie wszyscy na 29 i coraz bardziej sie zastanawiam czy nie czas na zmiany,choc w moim przypadku 650B to chyba najlepsze rozwiazanie
tez tak bede musial sprobowac ....choc powiem szczerze jeszcze niedawno bylem chyba najwiekszym wrogiem" 29" a ostatnio po paru probach na Scott´cie i Ducati coraz bardziej jestem sklonny do zmiany swiatopogladuAdamello pisze:Koła zamontowałem w ramię 26" - można popróbować ale nie wszedzie się zmieszczą.
dobre pytanie; ale to miejscowosc zdrojowa (swoszowice) wiecej takich domkow tam maja;)aldek pisze:Siki sikami, kupa kupą, ale co to za złodziej-sukcesu tam mieszka, znaczy się, tfu, rezyduje?
wsrod BIANCHISTI to norma ...filozofia zyciakaczko pisze:ktoś musi mieć nieźle w głowie żeby sobie wydziarać nazwę firmy
docent.net pisze:marcin74, a jeżdżą same czy trzeba pedałować? :)
to zalezy jadac z predkoscia 30-35 zadnych zyskowstaszek pisze:A czasowo jak to wygląda? Ile i na jakim dystansie taki spalacz urywa na takim rowerku?
YvesMoi pisze:wooo, super traska to musi być.[/quote
gowno prawda ......przejeba(...) jak cholera to jest zupelnie inna jazda niz w Polsce.w kraju nad Wisla zawsze bylo ciezko(piachy ,dosc dlugie podjazdy ewentualnie blocko po kolana )a tu wszystko sie dzieje w BARDZO wymagajacym technicznie terenie .Szwedziska po tych kamorach i korzeniach doslownie lataja
dogadaj sie z Himayerem i zorganizujcie jakis wyjezdzik w moja strone
dach nad glowa i jakas kolacje gwarantuje
Kaczko- w biale noce mozgownica tak glupieje ze spac sie po prostu nie chce ....a widno to tu dopiero bedzie za miesiac
Konkurencja tak w tym roku zapierdziela jakby sie jakimis "ziolkami" wspomagalaGerwazy pisze:Marcin jak zjesz taką porcję rybiego białka to konkurencja nie ma szans
No jak poszło? Może foty jakieś...marcin74 pisze: Konkurencja tak w tym roku zapierdziela jakby sie jakimis "ziolkami" wspomagala
...zadne bialko nie pomoze chocby szczupak wazyl 10 kg