gościu mnie zaskoczył znienacka po wjeździe na stadion, myślałem, że sam będę finiszował :oops:
a poza tym mnie objechał o długość koła na ATX 890, judy XC, sram 7.0, m750 5-arms, stery FSA orbit czerwona anoda....swój chłop to bo na retro śmigał :)

a za tydzień metropolia maraton MTB na rowerze z cantileverami jak co roku :)
już zapisany
Obrazek
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

Od swojaka dostać to nawet przyjemność :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Witam,
Pogoda dopisuje, czas jest więc co innego można robic jak nie kręcić? Tak więc kręcimy z chłopakami po okolicach Łodzi. Dzisiaj posmigalismy po Wzniesieniach Łódzkich, Wiączynie, skoczyliśmy na rybke i pifko do Sereczyna ;) Oczywiścide jak zwykle błoto i piach.
Walnęło ca. 140km. Średnia wyszła z licznika 21km/h przy w miarę lajtowej jeździe. Ta z endo jest zaniżona przez to, że czas się nie zatrzymał w czasie obalania piwka i rybki ;)
Opalenizna kolarska wygląda juz nawet całkiem kolarsko ;)
Kilka fotek i link do śladu z gps na endo:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://www.endomondo.com/workouts/185745205/4153708

Po ostatnich jazdach, muszę przyśpieszyć budowę stumpa na magu 21, bo ten sztywny rockhopek daje nieźle popalić. Trochę spowalnia mnie na dziurawych wiejskich dróżkach gruntowych i trawiastych polach.

szczerze powiedziawszy nie sprawdziliśmy - a byliśmy ze 20 metrów od zapory.
szkoda, no.

trasa w pierwszy dzień (w 98% poprawne, nie pamiętam jak kluczyliśmy po Limanowej) -
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zrwgwigfkuhhaoha

drugiego dnia piknik - http://www.gpsies.com/map.do?fileId=nibpnfycxtxdfhqr

trasa w ostatni dzień - http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ozaqvssjmghxkgnc

te statystyki tam są błędne, nie chce mi się ustawiać tego, ale średnia prędkość w obu przypadkach wychodziła coś koło 25 km/h więc raczej spokojne tempo
Obrazek

Scott Superamerican 1994
Alpinestars Cro-Mega DX 1991[/b]
Alpinestars Al-Mega 1991

no i u mnie majówka była baaaardzo udana pod wzgledem mtb, najpierw zdobycie stogu izerskiego, 80 km, prawdziwego smigania po górach, i wjazd szlakakmi jeszcze miejscami osniezonymi na 1103m n.p.m , nastepnego dnia z kumplami udalismy sie do czech do nowego mesta , na caly kompleks singeltrack pod smrekiem, zabawa przednia, :) kazdemu polecam, nic nie kosztuje szlaki genialne, bardzo techniczne, duuuzo zjazdow, chopek , mostkow itd, sciezek tez jest kilka w zaleznosci od stopnia zaawansowania, ale tam polecam fulla zdecydowanie
Ostatnio zmieniony 2013-11-01, 15:26 przez ANDRIUBIKER, łącznie zmieniany 1 raz.

oba ja skladalem, a moj czarny z czerwonym wahaczem, czerwony z czarnym wahaczem mojego kumpla, razem smigamy po karkonoszach :)

przyznam szczerze ze poza naszymi to splatterow nie widzialem jeszcze w pl, no fat bonow juz troche wiecej ;0, a 100 na goraku po asfalcie to i tak niezly wyczyn

Nie wiem czy to co widziałe to splattery czy nie bo nie zwróciłem uwagi. Widziałem zaledwie dwa razy mijanego z przeciwka. Rzuciła mi się w oczy charakteruystyczny kształt górnej ruru. Ale to były hardtaile anie fulle takie jak Twoje.
/// 4x Specialized /// ;)

o tym pisalem, splattery czyli 4-ro zawiasowe fulle, ;) a fat bone to sztywniaki :), ale wszystkei maja logo na gornym gussecie fatbone, i dlatego wszytskie z tej serii maja charkterystyczny garbik :)

po miesiacu "chorobowego" zaczynam nadrabiac stracony czas :roll:
dzien w dzien rower rower rower ....lekko nie ma bo konkurencja daleko w przodzie
a ja zaczynam dopiero zbierac kilometry
20-25 kwiecien
Obrazek

poczatek maja "LOSIU"

Obrazek

wierzcie lub nie...... niedziela 5 maj

Obrazek

wtorek 7 maj wyscig XC.....tu sie nic nie oszuka :!: brak wyjezdzonych kilometrow zemscil sie okropnie

Obrazek

ps
Yves !!! 3 wyscigi w 4 dni calkiem calkiem :shock: ;-)
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie