Witam
Kupiłem jakiś czas temu taki amortyzator RST
Moglbym prosić o pomoc w rozpoznaniu co to za model.
model niski i do rowerow miejskich/trekkingowych, zaden szal, jakis tam 181, czy inny 231 ;), nic nad czym nalewzalo by sie poklonic , jakies 3-4 cm skoku, moze 5
Nie jest to przypadkiem RST beta?ANDRIUBIKER pisze:model niski i do rowerow miejskich/trekkingowych, zaden szal, jakis tam 181, czy inny 231 ;), nic nad czym nalewzalo by sie poklonic , jakies 3-4 cm skoku, moze 5
Posiada regulacje naprężenia(jednej gałki nie mam) i rozkręcaną koronę.
beta to to nie jest na milion procent, ani gama ani zaden widel do mtb, mniejsza , do gorala to nie jest napewno, a do mieszczucha to obojetnie co sie zalozy;) byle sie rozleciec nie chcialao, a rst tak latwo sie nie rozpadaja
z jednej strony sądząc po kształcie dolnych goleni to faktycznie wygląda na 28", z drugiej skok wydaje się być sporawy sądząc po odległosci podkowy of korony
Też tak myślę. Niski model, raczej ani grama retro.ANDRIUBIKER pisze:http://allegro.pl/amortyzator-rst-ct-co ... 85454.html tp jest cos w tym stylu, tylko starszy
Czy pod 28 czy 26 to nie ma różnicy. Rst wypuszczało dużo modeli na oba rozmiary.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996