jasne w marcu jak piździ dookola super pod namiotem , najlepiej w górach , może igloo zrobie , no może jakbym mial 16 lat .
Moderator:corrado
nie szukam jelenia, tylko Ty se spędzasz miło czas , przeczytaj moje zapytanie , a nie wcziskaj mi czegoś innego i nie odrwacaj mi tu kota ogonem .skolioza pisze:czemu Ty? w końcu to Twój pomysł więc logicznym jest że jeśli się coś proponuje to i z automatu podejmie się organizacji tegoż- chyba że szukasz jelenia od roboty
Tak czy owak - pewnikiem jest że będę się starał aby wypalił rokroczny plan drzydniówki z sakwami Jeśli do tego zorganizowane będzie jakieś spotkanie - to tylko będę się cieszył z inicjatywy
na impezkę raczej nie licz - chyba że przekonasz Piotra żeby zamiast szukać fizycznego sam zadziałał wedle swojego pomysły My jak wrócimy z wypadu raczej to raczej będziemy myślećo ciepłej kąpieli i wygodnym wyrku niż o organizacji kolejnych obchodówjacob pisze:Hmm a ja raczej nie będę mógł sobie pozwolić na tyle dni urlopu aleee jeśli na koniec zorganizujecie jakąś imprezkę to bym wpadł.