Witam.
Ja dzisiaj pchnąłem Marina do przodu.
Wsadziłem gripy KCNC, pianka, niby pod kolor ale nie dokońca... Niestety masakrycznie się brudzą...
Zgodnie z obietnicą wrzuciłem taki o to suporcik:
170g
Dopełniły dzieła stare-nowe koła... Z Fujiego. Tam wrzucam sporo modyfikacji a kół które dostałem na urodziny nie chce sprzedawać Piasty Ritchey'a Pro, Szprychy DT Champion/Competition Obręcze Mavic 517. Lekko dostają z epoki ale spokojnie dają radę.
Co do wagi szału nie ma. Jak wpadnie kasa to może przelotę je na pełne DT Revo i słonko z przodu.
Fotki jeszcze z Fuji'ego. Zważę dziś stary set i zobaczę ile gramów ubyło.
Ten secik waży: 802g przód i 984g tył. Razem: 1786g
Zmieniłem tez pedły XTR'a na pedały do Tom'a:
254g
Ze względu na to że poprzedniej kasety zapragnął Marcin wsadziłem tutaj innego XTR'a. Zestopniowany dużo ciaśniej (12-28) i w lepszej kondycji.
254g

(plus pare gram na zakrętke alu)
Z drobniejszych to wsadziłem siodło od Corrada oraz rogi Onzy... Na całe szczęcie zamówione mam już inne bo te to jakaś porażka...
Foty całości:
Korba Race Face włożona w ramach eksperymantu... Okazało sie że suport RF jest dla mniej za krótki i przy 2 biegu z przodu i mały trybie z tyłu łańcuch trze o dużą taczę... Ehh... Chyba zostanie w Fujim bo wizualnie tez jest troszeczkę zbyt wielka i brutalna.
Kendy były na kołach a już nie miałem czasu ich zmieniać...
Na sam koniec żeby nie było tak pięknie powiem że wsiadłem na niego po dłuższej przerwie... Zrobiłem 25km i w lesie Pilczyckim urwał się łańcuch... Eh...
pozdrawiam
xMekpx