Zgadzam się z bikeservice tak rowerów się nie składa wszystko musi jakoś wyglądać i pasować do siebie
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
ale jak dojdzie ceramika na obręczach będzie już lepiejcorrado1111 pisze:Z taką stopką to będzie wyglądało jakbyś sobie do Porszaka założył chińskie światła ledowe do jazdy dziennej, ja wiem że o gustach się nie dyskutuje ale zachowaj choć odrobinę smaku przy tak świetnej ramie i amorku.
Niestety w 9-biegowych XT też są ceramiczne ślizgi u góry. Tylko XTR ma górne łożysko maszynowe. Dlatego ja je wymieniam na dolne, napinające bez luzu i przerzutka bardzo zyskuje na takiej zamianie. Z regulacją nie mam problemu, widocznie mój rower jakiś stały w uczuciach a może to kwestia dobrej jakości pancerzy i linek ale nie muszę doregulowywać co jazdę niczego...ANDRIUBIKER pisze:kolka na maszynach produkcji siemano (mowa o tych w prowadniku rd) maja oczywiscie luz poosiowy, mowa o gornej rolki, i moim skromnym zdaniem sa o niebo lepsze niz te na slizgach, chocby i ceramicznych, tyle ze takowe sa albo w szaraku jesli o 8-kowa rd chodzi, albo dopiero we wszystkich 9-kowych od xt w gore
Nie ma to jak zimny kubeł wody co ?corrado1111 pisze:Jak tak bardzo chcesz mieć tą stopkę to może pojedź po całości i kup to: http://allegro.pl/rower-gorski-26-extre ... 73345.html