Hej,
Nie wiem czy jest już taki temat, ale zakładam go z oczywistych powodów. Chcę jeździć ale ni lubię mokrej dupy mieć, a w taką pogodę o to nie trudno.
Macie panowie jakieś propozycje, jak gustowne przyodziać swojego retro sprzęta w ten mało porządany element wyposażenia? Patrzę na alledrogo, ale tam same jakies plastiki szpetne. Bedę wdzięczny za okazana pomoc w postaci linków do aukcji czy nawet samych zdjęć jak również porad, co i jak. Choć temat trywialny, ale ja jakoś poważnie do niego podchodzę, zwłaszcza po ostatnich wypadach.
z wątku Gerwazego:
jakbym takie lub podobne miał to bym je wstawił do nowego wcielenia CILO
Skolioza, które masz na myśli, podlinkujesz jakieś zdjęcie?
jakbym takie lub podobne miał to bym je wstawił do nowego wcielenia CILO
Skolioza, które masz na myśli, podlinkujesz jakieś zdjęcie?
^ To. Miałem je na początku lat 90, teraz też używam tyle że czarne, można dalej kupić srebrne z paskami. Absolutnie najlepszy produkt jaki możesz dostać. Klasyk. linkskolioza pisze:polecam pełne błotniki sks-a = szerokie, dobrze chronią i spokojnie można je uznać za retro
Chyba że woodysfender
Ale jak każda ręczna robota kosztuje, poza tym drewniane pewnie mało praktyczne.
Widze że Rad mnie wyręczył - dzięki, o te chodziło! mam 2albo 3 komplety (teraz nawet mam set zrobiony z 2 tylnych ;D)
a te blotniki z foto... jakoś nie widzę żeby mialy przed czymkolwiek chronić
a te blotniki z foto... jakoś nie widzę żeby mialy przed czymkolwiek chronić
ja też nie wiem przed czym mają chronić błotniki ze zdjęcia powyżej
pełne błotniki z sks'a są ponadczasowe i do dostania na allegro za 22-25 zł u jasia ,wystarczy minimum chęci poszukania -sam mam i planuję zaopatrzenie się na zaś w kolejne 2 pary
pełne błotniki z sks'a są ponadczasowe i do dostania na allegro za 22-25 zł u jasia ,wystarczy minimum chęci poszukania -sam mam i planuję zaopatrzenie się na zaś w kolejne 2 pary