cr-mo ghost?
#1jest to oryginał? czy ktoś wie co może być warta taka rama? planuję sobie zrobić takiego oldskula z noleenem i na xtr m 950 i nie wiem czy ta rama jest warta takiego rowerku. uprzejmie proszę o pomoc, nawet domysły...
ride hard
Sorry nie wiem czemu widziałem tam M900....budi pisze: no tylko ja nic nie mówiłem o niebieskim XTRze.. Kompletuję model 950-953
budi pisze: Szukam właściwie odpowiedzi na pytanie- czy ta rama jest warta mojego planu, czy raczej szukać dalej...
Takie też jest moje zdaniecombine pisze: Ghost to marka solidna, ale przeciętna.
co kto woli, mi tam te opony pasuja w chyba kazdym kolorze ramy, ze wzgledu na to iz podkreslaja owal kola... gdy czesto z czarnymi rower kurczy sie optycznie do samej ramy (jak jest czarna albo srebrna to juz w ogole szkoda gadac;)skolioza pisze:zielone Michałki mogą pogryźć się z ramą - mają inny odcień warto sprawdzić najpierw (jak luię zielone miśki tak wiem że nie zawsze wyglądają git - włożyliśmy kiedyś moje kółka do roweru Sierżanta efekt możecie sami ocenić W moim biało zielonym Skocie tyż ładniej wyglądają czarno-beżowe)