No Andriu spójrz prawdzie w oczy każdy jeden rower to tak naprawdę dwa koła, rama i to co do nich przyczepimy. Objawieniem to mógłby by nie wiem może rower na gąsienicach a tak to po prostu kupa części złożonych według upodobań i mody.
A jaki rower z Campagnolo OR by ci się widział? Dla jednego to tylko rower a dla innego niszowa włoska rama doskonale komponująca się z osprzętem. Należy też docenić pracę włożoną w malowanie.ANDRIUBIKER pisze:jak na 12 stron spekulacji, obietnic, tajemnic i wycinkow z roweru, to spodziewalem sie szału, eksplozji, totalnego oberwania jaj, a tu......... rower :) , i jakby zabrac ta przepiekna campe to dwa kola i rama ...
Ale to są przecież Gipemme Tecno, tego nie wolno przeplatać. Hańba Ci. Poza tym one powstały zanim wszelka hipsterka zrobiła z wysokich obręczy obciach, więc są cool :) Poza tym to bardzo fajne, trwałe koła więc szkoda byłoby coś wymieniać.Radziej pisze:No nareszcie. Tak na marginesie, podejrzewam że z tą sztycą campy to sporo szczęścia miałeś. Jak tak patrzę teraz na całość to wydaje mi się że rower zyskałby więcej na wyglądzie z niskim profilem obręczy bo przy tej ramie koła wyglądają zbyt masywnie. Na ile szprych są zaplecione? Obręcze Campy to byłoby dopełnienie ideału.
30.9 to bylo jak 6 w totkaRadziej pisze:No nareszcie. Tak na marginesie, podejrzewam że z tą sztycą campy to sporo szczęścia miałeś. J
ANDRIUBIKER pisze:jak na 12 stron spekulacji, obietnic, tajemnic i wycinkow z roweru, to spodziewalem sie szału, eksplozji, totalnego oberwania jaj, a tu......... rower :) , i jakby zabrac ta przepiekna campe to dwa kola i rama ...
juz na samym poczatku tej historii tyl dostal piaste od SHAMAL´akunu pisze:Ale to są przecież Gipemme Tecno, tego nie wolno przeplatać
Wyobrażam sobie. Powinienieś zacząć grać. Albo nie bo szczęście już wykorzystałeś. Przyznaj się sztycę do ramy czy ramę do sztycy dobierałeśmarcin74 pisze:
30.9 to bylo jak 6 w totka
Radziej pisze: Przyznaj się sztycę do ramy czy ramę do sztycy dobierałeś
zawsze mozna "cos" ulepszyckosci26 pisze:. Cay zestaw srebrnej campy to bym widział w połączeniuz fioletowa, błękitną lub butelkowo zielona rama tak żeby był kontrast. Nie powiem rama jest pięknie pomalowana ale potzrabowałaby innych kolorków żeby zabłysnąć ot tyle.
ANDRIUBIKER pisze:nie obrazaj kosci ,swietego graaala :), jest piekny, cudny i najlepszy, niech tak zostanie, w koncu wlascicielowi ma sie podobac , ja swoje zdanie juz wyrazilem, bez szalu kompletnie, ale campy zazdraszczam
Radziej pisze:No to miałeś dodatkowo szczęście że nikt jej nie potrzebował bo innaczej byście się licytowali do ostatniej złotówki jeśli to aukcja była
Nie mamy dzieci, sami jesteśmy dziećmi internetu (nie wiem czy Andriu się pod tym podpisze)marcin74 pisze:i tak ciagnie sie ta "dzuma"w tym watku... chlopy ja mam zone i dzieci(dziecko)i jeszce pare innych rzeczy do zrobienia w zyciu ......dajcie spokoj......
nie macie innych problemow w zyciu
Tak też sobie właśnie pomyślałem. Będą wybory, jeśli będą, publika zadecyduje. Stwierdzenie przez aklamację czy też podważanie roweru roku który nim nie jest uważam za żenujące.marcin74 pisze:a co wy tak z tym rowerem roku
jacob puscil dziwne haslo(przy kilku rowerach zreszta w tym roku)
andriu to kupil
no pod tym napewno nie :), a zesrac to sie moze jakis dzieciak co w zyciu nic nie widzial, ja napisalem tylko ze tu z ogromnej chmury , kapusniaczek polecial i tyle, nie podoba mi sie , nie w moim guscie, kompletnie koncepcja nietrafiona moim skromnym zdaniem i jedynie campa jak zawsze swieci, bo klejnoty z reguly swieca :)kosci26 pisze:dziećmi internetu (nie wiem czy Andriu się pod tym podpisze)
o belkot na temat "rower roku mi chodzi"kosci26 pisze:Nie mamy dzieci, sami jesteśmy dziećmi internetu (nie wiem czy Andriu się pod tym podpisze)marcin74 pisze:i tak ciagnie sie ta "dzuma"w tym watku... chlopy ja mam zone i dzieci(dziecko)i jeszce pare innych rzeczy do zrobienia w zyciu ......dajcie spokoj......
nie macie innych problemow w zyciu
Nie robimy dżumy, każdy wyraża swoją opinie, przecież po to jest forum i po to ludzie dodają tu swoje rowerki żeby uzyskać jakiś oddźwięk bo nikt mi nie powie że jest inaczej. Nie zauważyłem bym gdzieś wyraził się w sposób niewłaściwy lub chamski. Jak już napisałem doceniam ogrom pracy i poszukiwań a że ja to zrobiłbym po swojemu inaczej to mój gust i tyle, każdy ma inny.
Mnie się podoba. In + restauracja ramy czego pewno wielu użytkowników nie toleruje lub nie lubi. Dla mnie jednak, jeżeli rama jest zacna i mocno obdarta to warto ją profesjonalnie odrestaurować co nie koniecznie musi obniżyć jej wartość kolekcjonerską. Ja tam obdarciuchów nie lubię i jestem za renowacjami ALE profesjonalnymi! Co do komponentów to wiadomo... obiekty westchnień. Koła może i masywne ale nadają uroku mimo wszystko. Rowerek jest nietuzinkowy więc i schematów również nie trzeba było się przy nim trzymać. Tak trzymać Marcin!marcin74 pisze:na dzien dzisiejszy wyglada to tak
[url=https://lh5.googleusercontent.com/-P2aY ... width="800]Obrazek[/URL]
mostek a-head chwilowo do zdjec...czekam na wisienke od corrado
i jeszcze proba z jasnymi lackami
[url=https://lh6.googleusercontent.com/-B1fW ... width="800]Obrazek[/URL]