wheeler 6700

Trochę spóźniona galeria, bo tworzę ją 10 minut po rozkręceniu roweru - nie ważne :-) Zdjęć nie będzie wiele, są tylko z jednego wyjazdu, bo właściwie to tylko do tego mi posłużył ten rower - to, imo, dostatecznie dużo by zasłużyć na wzmiankę w galerii

Obrazek

Obrazek

mekp pisze:Swoją drogą to jeśli to jest ten wheeler o ktorym mysle to kupiłeś go jakieś 3 młyny temu :D

pozdrawiam
xMekpx
na pewno nie 3 :-) ale to ten o którym myślisz, mam go na pewno ponad miesiąc ale ile dokładnie to nie wiem, wydawało mi się że koło 2.

Miech temu to było, ładna ale i podejrzana waga tego marzoka bo katalogowo to tam było 1500 jakieś, chociaż sterówkę ma krótką. Wheeler sympatyczny a cena jeszcze bardziej ;]
Allegro, Alpinestars, Breezer, Corratec, Kuwahara, Rocky Mountain.

Obrazek

Jacob fajne krajobrazy :-) Asfaltowe ścieżki rowerowe w środku lasu, fajnie macie :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Wcześniej była tam wąskotorówka. Ścieżka jest super! Są przystanki kolejowe odnowione, wystawa taboru wąskotorowego i biegnie aż na stawy milickie

Ładnie, w moich okolicach czegoś takiego nie uraczycie.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Haha, patrząc na ten mostek od razu mi do głowy przyszło Porytowe Wzgórze, no ale zaraz rozsądek mówi, że przeceż takich mostów wiele w Polsce ;) Lasy Janowskie są niesamowite (szczególnie odcięta od świata Szklarnia), od dłuższego czasu kusi mnie, żeby tam rowerem się wybrać i dalej na wschód.