Nie no to kupa forsy za parę gum nawet jak na nie polskie warunki ale patrzac na cenę jakie osiągają białe onzy(ostatnio cena ponad 200 funtów) z przekąsem strwierdzam jak za darmo.skolioza pisze:Wiesz Radku, 120 czy 130 euro.... kurczę sporo jak na same gumy.... przynajmniej jak na polskie warunki
Jak na razie gumy zostały tylko założone (dostałem je 2 dni temu), rower jednak jeździ na tyle rzadko i w na tyle nieskomplikowanych warunkach, ze pewnie i do tej sporadycznej jazdy zostaną
Odgrzebane po latach.
Rower wciąż w Twojej stajni? Może jakaś nowa sesje foto - bo myślę, że warto - chyba jeden z Twoich ładniejszych Boulderków.
Rower wciąż w Twojej stajni? Może jakaś nowa sesje foto - bo myślę, że warto - chyba jeden z Twoich ładniejszych Boulderków.
cały czas w moich łapkach, od długiego czasu nie używany
zasadniczo rower nie zmienił sie w stosunku do tego co przedstawiają zdjęcia (jedynie Ubrake Exage Mountain zostało zastąpione NOSem wspólnym dla Mountain LX/DeoreLX)
zasadniczo rower nie zmienił sie w stosunku do tego co przedstawiają zdjęcia (jedynie Ubrake Exage Mountain zostało zastąpione NOSem wspólnym dla Mountain LX/DeoreLX)
I cały czas na tych kółkach Formula 23 - bo pamiętam, że takie kółka mi sprzedałeś F23/M550 (chyba z rok temu) ?
Ten rower by super wyglądał w górsko-zimowej scenerii Taką sesję sobie wyobraziłem.
Ten rower by super wyglądał w górsko-zimowej scenerii Taką sesję sobie wyobraziłem.
cały czas - oryginalnie były na wyposażeniu Bouldera 92, a takie mam 2 więc i kół miałem 2 komplety
na rb chwaliles się że 10 ale coś mi się nie wydaje...
pozdrawiam
xMekpx
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
na RB napisałem około 10 i jest to zgodnie z prawdą
a pytanie jest trudne - zwłaszcza dla mojej małżonki No może nie tyle trudne co drażliwe
a pytanie jest trudne - zwłaszcza dla mojej małżonki No może nie tyle trudne co drażliwe