Witam forumowiczów. Jako że stałem się nabywcą staruszka z lat 90-tych, chętnie skorzystam z wiedzy uczestników forum. Rowerek to Concorde Coup de Ville, Cro-Mo, na osprzęcie Exage LX300 - wrzucam fotkę zakupową, obecnie rowerek jest już po czyszczeniu i lekkiej transformacji, jak pyknę coś w plenerze to wrzucę. Wszelkie info odnośnie firmy i modelu mile widziane - ja znalazłem tylko skany katalogu z 1993, gdzie widnieje ten model - tyle mojej wiedzy. Cyklista ze mnie wybitnie niedzielny, jesienią i zimą praktykuję tylko teorię ;).
Pozdrawiam - Piotr.
Witaj
rower jest raczej starszy niż podajesz - Exage 300LX było oferowane od 1990 do 1992r
Marka Concorde natomiast miała coś wspólnego o ile się nie mylę z American Eagle 9widziałem już kilka rowerów z sygnaturami AE by Concorde) - może ten trop gdzieś zaprowadzi?
rower jest raczej starszy niż podajesz - Exage 300LX było oferowane od 1990 do 1992r
Marka Concorde natomiast miała coś wspólnego o ile się nie mylę z American Eagle 9widziałem już kilka rowerów z sygnaturami AE by Concorde) - może ten trop gdzieś zaprowadzi?
No, w sumie to nieściśle się wyraziłem: mam skan cennika 1993 z nazwą modelu - ale czy na takich czy innych bebechach, to nie wiem. Na sztycy siodła wybita jest data 92.03...