Marin Nail Trail

Pokazywany co niektórym w migawkach, po fali radości, teraz fala zadowolenia ciągle trwająca ...mój MARIN NAIL TRAIL ..."Marin, Marin!" jak pisał jacob
Jeszcze stoi w pokoju bez przeglądu ...mimo to sprzedający zadbał o niego należycie...ale "co swoje oko" to swoje ;]

https://picasaweb.google.com/1013280006 ... fSwhMm17wE

Wojtek
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie

skolioza pisze:ładny, na prawdę ładny!
a jako ciekawostka - mój tandem ma identyczny hak tylnej przerzutki i haki tylnego koła oraz łączenie ich z rurami tylnego trójkąta - czyżby ta sama fabryka?
Dziękuję.
Pierwszy raz spotkałem się z taki sposobem łączenia haka tylnej przerzutki w Raleigh Technium na Deore LX i Giant (tu nie pamiętam modelu) jednak tak czy siak takie rozwiązanie pozostaje dla mnie nowością. Też jestem ciekaw kto jest producentem takich ram.

Dodałem 2 dodatkowe zdjęcia ramy.

W.
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000

YvesMoi pisze:ciekawe te oponki
Tajlandzki Vee Rubber :] Dają ładny efekt. Na pewno nie jest to Panacer czy Miśki, ale będę testował .
Ciekawe jak długo wytrzymają.

"Utworzona w 1977 roku grupa Vee Rubber, to obecnie największy azjatycki producent opon oraz dętek do motocykli, rowerów, samochodów osobowych i ciężarowych. Produkcja odbywa się w Tajlandii, który to kraj jest jednym z największych na świecie producentów i eksporterów naturalnej gumy.
Od pewnego czasu Vee Rubber dostarcza opony do pierwszego montażu dla takich producentów jak: Beta, Derbi, Malaguti, Piaggio Rieju, Yamaha."

W.
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000

Czy hamulce to exage? słabo widzę jakoś. Czy będziesz je zmieniał na LX??? Bo jeśli będziesz je zmianiał a ten exage to M50x albo M45x to może byś chciał mi je sprzedać? ;-)
A tak btw, to piękny Marin. Moja ulubiona marka.
/// 4x Specialized /// ;)

Ładniutki stan, gratulacje!!! :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

lukas pisze:Czy hamulce to exage? słabo widzę jakoś. Czy będziesz je zmieniał na LX??? Bo jeśli będziesz je zmianiał a ten exage to M50x albo M45x to może byś chciał mi je sprzedać? ;-)
A tak btw, to piękny Marin. Moja ulubiona marka.
Dziękuję

Tak to Exage, ale BR-M320.
Na razie nie myślę o zmianie ;]

Wojtek
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000

ANDRIUBIKER pisze:siemanowskie sa te koronki :)
A dlaczego tylko 3 takie, a pozostałe standardowe ze owalnymi otworami.
Te mają inne "wzmocnienia" materiału zębatki - kółka.
Są często używane więc mają być mocniejsze ?

PS
Zmyliły mnie te otwory-kółka.
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000