staszek pisze:ej no nie wytrzymam.. Corrado zaczął dbać o scenerię fotek. My tu jeździmy na rowerach a on w poprawia ogródek :mrgreen:
To czysty przypadek z tą zmianą scenerii,moje standardowe miejsce było tak nasłonecznione że musiałem się do ogródka przenieść.
Lodzermensch

Muszę sprostować, by nie było, że psem szczuję. On się bronił, bo corrado chciał go zagłaskać na śmierć :-D
Ten mostek killer v to chyba rzeczywiście tylko do killerowatych ram pasuje.

To ile Ty masz w końcu tych kanoników teraz, licząc z tym blu co go właśnie rozsprzedać chcesz?
Co do geo starych kanonów, to jako znany miłośnik porąbanych geometrii, to mi się to wysunięcie haków do tyłu zawsze bardzo podobało. Tylko bałbym się na tym ostro jeździć, bo jednak mechanicznie siły tutaj się gorzej rozkładają, a to aluminium przecież.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/

aldek pisze:Muszę sprostować, by nie było, że psem szczuję. On się bronił, bo corrado chciał go zagłaskać na śmierć :-D
Ten mostek killer v to chyba rzeczywiście tylko do killerowatych ram pasuje.

To ile Ty masz w końcu tych kanoników teraz, licząc z tym blu co go właśnie rozsprzedać chcesz?
Co do geo starych kanonów, to jako znany miłośnik porąbanych geometrii, to mi się to wysunięcie haków do tyłu zawsze bardzo podobało. Tylko bałbym się na tym ostro jeździć, bo jednak mechanicznie siły tutaj się gorzej rozkładają, a to aluminium przecież.
Mam teraz tego czerwonego i mojej kobiałki również czerwonego z headszokiem.Blu jest rozebrany na handel, więcej nie posiadam , sprzedały się inne.
A Aldku , oba mostki Ci oddam bo nabyłem właśnie taki jak szukałem, zerowy kąt i długość odpowiednia.Wieczorem założę to się pochwalę jak z nim wygląda.
Lodzermensch

corrado1111 pisze:Z nowym mostkiem
mu do twarzy
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

corrado1111 pisze:A z nowymi oponami?:
:?: :?: :?:
zglupialem
wcs czy irc ?
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

ANDRIUBIKER pisze:a czemu nie komplet mythosow?? , ale lepiej z takimi gumami w/g mnie :)
Nie mam kompletu Mythosów już,sprzedały się a te mi zostały z super V,łyse i spękane są ale wyglądają ok.Na moje maratony to mi do 67 roku życia wystarczą.
Lodzermensch

Grają te oponki jak trzeba.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Fajnie go podrobiłeś, faktycznie z cantami LX-a lepiej wygląda. Na marginesie, wiem że nie lubisz malowanek ale ta ramka warta pracy Himayera. Było by już tak fajnie, na finish.
Ostatnio zmieniony 2013-02-08, 16:11 przez Skeevo, łącznie zmieniany 1 raz.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

Cardamon,linkę sprawdzę, jak zakładałem kable to byłem styrany po pracy i może źle dokręciłem.
Yves, nie dotykam już tych linek, mam je z odzysku i uwierzcie mi że trzeba dużo pracy aby te teflonowe linki upchnąć w koszulkach a potem w pancerzu jak są postrzępione i potyrane a długie są w sam raz że nie ma gdzie uciąć.
Radziej, pewnie że będzie podmalowana tylko sklep z zaprawkami mam pół miasta od domu i się już tam dość długo wybieram.

Najpierw zamiast kantów LX-a trafiły tam nosy Cody ale były srebrne i wcale mi nie pasowały jakoś a te LX-y właśnie zagrały.
Lodzermensch

Cicha woda brzegi rwie ;-)

a co do kolorkow .....
Radziej pisze:Trudno pobić połączenie czarnego z czerwonym.
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

kaczko pisze:Te klamkomanetki jakoś mało ergonomicznie ustawione chyba :mrgreen:
A widziałeś żebym miał kiedyś ustawione inaczej?W życiu bym nie osiągnął takich wyników jak mam gdyby były pod innym kątem.
Lodzermensch

corrado1111 pisze:
kaczko pisze:Te klamkomanetki jakoś mało ergonomicznie ustawione chyba :mrgreen:
A widziałeś żebym miał kiedyś ustawione inaczej?W życiu bym nie osiągnął takich wyników jak mam gdyby były pod innym kątem.
hehe Armstrong
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

Cicha woda rzeki rwie ;-) :-P
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

Klasa 8-) Zajefajny jest ten Cannon!
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900