Witam, kompletuje rzeczy do ramy focusa i szukam sterów ahead uszczelnionych ale nie przesadnie drogich. Główka ma średnicę wewnętrzną 34mm, może coś polecicie nowego lub używkę w b.dobrym stanie.
Rama jest żółta więc dobrze jak będą pasowały wizualnie :)
czarne na maszynach np vp , nie sa drogie a to w zasadzie stery cane creek, na alledrogo nowki po okolo100pln, cane creek po okolo 150-250pln, lub jakies wypasnie np krzysie kingi czy inne race face, ewentualnie fsa, masz spory wybor, kwestia ile chcesz wydac, a 34mm to standard dla sterow zewnetrznych
Mogę baaardzo polecić VP69AC
Montuje je wielu klientom, sporo ich równiez sprzedaje "luzem" i generalnie nikt nie narzeka
Masa około 90 gram bez kapsla
Łożyska maszynowe
Uszczelniony ślizg dolny
Aluminiowe miski
Generalnie cena około 100 , ładnie się kręcą, trwałe i solidne.
Montuje je wielu klientom, sporo ich równiez sprzedaje "luzem" i generalnie nikt nie narzeka
Masa około 90 gram bez kapsla
Łożyska maszynowe
Uszczelniony ślizg dolny
Aluminiowe miski
Generalnie cena około 100 , ładnie się kręcą, trwałe i solidne.
Masz problem ze swoim staruszkiem?? Serdecznie zapraszam. www.bikeservice.com.pl
Profesjonalny serwis rowerów i amortyzatorów
Profesjonalny serwis rowerów i amortyzatorów
podpisuje sie pod tym 2 lapami :) , szczegolnie ze to wlasciwie cane creek, a takze vp A 65 AC slimstack, super i cena kolo 100
Nie wiedzialem ze 34mm to standard dla sterow zewnetrznych. Do tej pory mialem jedynie stycznosc ze zintegrowanymi lub polzintegrowanymi. wielkie dzieki za podpowiedz.
a mieliście może stycznośc ze sterami Cane Creeka model TEN i FORTY ?? :>
ło takimi:
http://allegro.pl/stery-polzintegrowane ... 74954.html
ło takimi:
http://allegro.pl/stery-polzintegrowane ... 74954.html
stery jak stery, bardzo dobre, mialem ten model ale w wersji polintegralnej do gianta atx team, bdb, ale to samo co vp , za polowe mniej ;)
Witam, a jesli byscie mieli porownac vp 69 do accenta airplane to ktore lepsze? Pytam bo accenta mam w sklepie obok a vp nie za bardzo.
Airplane też dobre. Jeździłem przez 3 sezony i wszystko ok. Nie polecam Aestów, przynajmniej półzintegrownych.
vp to vp, czyli faktycznie cane creek, a accenty i inne wynalazki tyupu kellys, ja omijam szerokim lukiem, i to nawet nie dlatego ze zle, tylko jak taki napis wyglada ;) marka to marka, szczegiolnie jak za te same pieniadze mozna miec cos markowego
Również mam pólzintegrowane Accenty Airplane 3 sezon, nic niepokojącego się z nimi nie dzieje, łożyska do dokupienia za ~30 zł sztuka.
w sklepach w moim rejonie nie maja vp i dlatego zastanawiam sie na accentami. ale opinie sa rozne :)