No to stało się, kupiłem i nie wiem co z nim zrobię.Albo zostawię (wtedy też nie wiem na jakim osprzęcie) albo pójdzie do ludzi.Prześpię się z tym parę dni i pomyślę.
A wygląda tak: https://picasaweb.google.com/1003734519 ... perV2000SL
Zdjęcia nie oddają tego jak ten niebieski lakier mieni się w słońcu i jak wygląda całość, mimo że widziałem już kilka Super V to tu mi szczena opadła.
Piękny! Naprawdę super ramka w świetnych kolorach. A ile waży rower w tej konfiguracji, tak z ciekawości pytam ;)
Pojęcia nie mam, kumpel w serwisie miał wagę do rowerów ale mu ją ukradli.Postaram się go jakoś zważyć.
Lodzermensch
Kilka razy już się zastanawiałem nad Super V, ale w sumie nie wiem do czego ten rower jest ;) Czy to było projektowane jako maszyna zjazdowa, czy da się nim też podjechać.
Raczej jakiś FR, zjazd to chyba nie.Kilka dni temu miał Super V z damperem sprężynowym, bujało się to strasznie pod moim ciężkim dupskiem, identycznie jakGF Joshua którego sprzedałem po jednej wycieczce do parku.Tutaj napompowałem damper o Headshocka i jest fajnie, nie buja a działa fajnie.
Lodzermensch
a wstaw tam damper z platforma to dopiero zobaczysz jak potrafi fajnie jezdzic:).. na sprezynowym rs delux, to nawet moj 4-zawiasowy hawk bujal i strasznie sie prostowal przy ostrym hamowaniu, a z manitou spv, jest w jezdzie jak ht ale wybiera wszystko :), mysle ze ten super v to albo fullxc, albo jakies enduro, ciezkie fr i dh raczej nie
Na tej http://allegro.pl/rama-cannondale-super ... 05210.html się przejechałem i od razu poszła na allegro, no i do tego nie wyglądała wcale.W tej żółtej jest o niebo lepiej i z amorem i z wyglądem:)
Lodzermensch
Mimo niechęci do tego typu wynalazków, muszę Ci pogratulować nietuzinkowego zakupu! Zostaw sobie chociaż tego, nie rozbebeszaj go!
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
szczegolnie zdjecie 54 "nie oddaje tego (...) jak wyglada calosc ":->corrado1111 pisze:Zdjęcia nie oddają tego jak ten niebieski lakier mieni się w słońcu i jak wygląda całość
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Sio zbokumarcin74 pisze:szczegolnie zdjecie 54 "nie oddaje tego (...) jak wyglada calosc ":->corrado1111 pisze:Zdjęcia nie oddają tego jak ten niebieski lakier mieni się w słońcu i jak wygląda całość
Lodzermensch
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Piękny stan aż żal że nie mój
A co to przeznaczenia to jest to jest i była w swoich czasach maszyna XC z 10cm skoku. Była też Super V DH z 16cm skoku ale była już inna konstrukcyjnie. Późniejsze Super V miały 12cm skoku bo zmieniono wachacz i miejsce mocowania dampera po 99 roku bodajże.
Moim zdaniem to naprawdę fajna rama ale musi mieć dobry damper pracuję wtedy świetnie i nie pompuje po stanięciu na pedały.
A co to przeznaczenia to jest to jest i była w swoich czasach maszyna XC z 10cm skoku. Była też Super V DH z 16cm skoku ale była już inna konstrukcyjnie. Późniejsze Super V miały 12cm skoku bo zmieniono wachacz i miejsce mocowania dampera po 99 roku bodajże.
Moim zdaniem to naprawdę fajna rama ale musi mieć dobry damper pracuję wtedy świetnie i nie pompuje po stanięciu na pedały.
Ratujmy retro od śmierci na śmietniku!
Cannondale: Delta V '92 ; F700 '94 ; F700 '95 ' F700 '01 ' Super V Raven '01 ; Jekyll '03. Trek 950 Singletrack '95 Diamondback Ascent '89. Forfiter '96 Giant XTC NRS Team '01 Marin B17 FRS in progress
Cannondale: Delta V '92 ; F700 '94 ; F700 '95 ' F700 '01 ' Super V Raven '01 ; Jekyll '03. Trek 950 Singletrack '95 Diamondback Ascent '89. Forfiter '96 Giant XTC NRS Team '01 Marin B17 FRS in progress
ale to bylo po 24
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
ooo,32 zęby z tyłu....aaa,zamontuj koszyki na napoje,bo wyglada jak nie twoj
śmietnik to nie retro!
https://lh4.googleusercontent.com/-Z1_2 ... C00629.JPGcorrado1111 pisze:Sio zbokumarcin74 pisze:szczegolnie zdjecie 54 "nie oddaje tego (...) jak wyglada calosc ":->corrado1111 pisze:Zdjęcia nie oddają tego jak ten niebieski lakier mieni się w słońcu i jak wygląda całość
Hehehe perv !
Śliczna fałka, aż się rwie w góry.
Mimo,że nie podobają mi się takie kształty to szczerze gratuluje!!!
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja i radość z roweru.
Podoba mi się Lakier, pomysłowość prowadzenia linek... ładna linia...noo linia jest łaadna ;]
A propos ...przypomina mi się dyskusja na forum odnośnie kaset skręcanych a później nitowanych ...jaki to model bo tu widzę nity ?
Wojtek
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja i radość z roweru.
Podoba mi się Lakier, pomysłowość prowadzenia linek... ładna linia...noo linia jest łaadna ;]
A propos ...przypomina mi się dyskusja na forum odnośnie kaset skręcanych a później nitowanych ...jaki to model bo tu widzę nity ?
Wojtek
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie