Ramka/wideł -kuwahara 92 ,na rurkach exo m -(ishiwata 022) ,to jest czterokrotnie cieniowane cromo ,ze szwem /widelec tange. katalog kuwahara 1992
Rama ma niesamowicie upierdliwy patent -wewnętrzne prowadzenie linek przerzutkowych -musiałem wymienić wewnętrzne pancerze -gdyż nie oparły się próbie czasu (po wymianie wszystko działa miodzio).
Szczerze mówiąc uciekły mi na allegro 2 pacery -jeden z 90 roku zdaje się ,ów różowo/czarny z charakterystycznym "maziatym" wykończeniem -i na taki bym docelowo polował ,rozmiar 56 albo 53 -jeśli ktoś by na niego trafił -proszę o info. pacer 1990
Rower przeznaczony jest do jazdy tam -gdzie szkoda mi tłuc mojej kolarzówy, czyli generalnie tam gdzie kończy się asfalt.. oraz służył mi też będzie do turystyki sakwowej.
Osprzęt -generalnie miks m900 (poszukuje przedniej przerzutki ,dolny ciąg na 28.6 z m901),thumby xt. Siodełko obowiązkowo rolls ,piasty/koła -mavic open pro+hugi na tył ,m901/open 4cd na przód. Opony gronostaj dębica na codzień ,a od święta mam komplet zielonych michelinów. Zdjęcia i opisy będę aktualizował z zczasem ..
Pytanie do wiedzących -sądzicie ,że warto na najbliższy (upalny tydzień) ,pod bagażnik i sakwy -montować pełny plastikowy błotnik ? Brak przedniego błotnika -nie ma dla mnie większego znaczenia ..