Niestety nie mam dzisiaj zbyt dużo czasu by opisać rower, więc patrzcie i podziwiajcie (taaa, jakby jeszcze było co )
KLIK
ja się na szosie nie znam, ale wrazenie zrobił na mnie rowerek pozytywne - old school pełną gębą, ładnie stonowany, subtelny
Czarno białe foty mają fajny klimat gdyby nie ten Jimny w tle (nie to że mam coś do Suzuki, ale psuje klimat zdjęcia stylizowanego na stare )
Czarno białe foty mają fajny klimat gdyby nie ten Jimny w tle (nie to że mam coś do Suzuki, ale psuje klimat zdjęcia stylizowanego na stare )
osprzętowo żaden szał, taki nieco bardziej wyrafinowany wagant/mistral, ale najbardziej się kocha takie niezawodne maszyny do tłuczenia we wszelkich warunkach.
@Skolioza: Wiem, popsułem to samochodem w tle. Nieostrożnie kadrowałem, w sumie to miały być foty dokumentalne a cz-b dodałem później.
@Beret: Tak, obawiam się że jakość wykonania może być gorsza niż w wypadku wspomnianej, rodzimej myśli technicznej. Nie chodzi nawet o osprzęt, tylko staranność wykonania gwintów itp. Niskobudżetowy rower, za to można go katować :P
@Żółw: Obecnie nie mam dostępu do swego kompa lecz przy najbliższej okazji wrzucę taką fotkę.
@Beret: Tak, obawiam się że jakość wykonania może być gorsza niż w wypadku wspomnianej, rodzimej myśli technicznej. Nie chodzi nawet o osprzęt, tylko staranność wykonania gwintów itp. Niskobudżetowy rower, za to można go katować :P
@Żółw: Obecnie nie mam dostępu do swego kompa lecz przy najbliższej okazji wrzucę taką fotkę.