Spontanicznie wyrwaliśmy się dziś z Docentem na krótki wypad po okolicy
Zaliczyliśmy trochę terenu, nieco asfaltu, parę zjazdów i podjazdów aby ostatecznie wylądować przy zamku w Rudnie
Fajnie było, acz na asfaltach gorąco - przed południem strasznie już grzało....
ja mam tylko jedną fotkę - Maćka lecącego na łeb na szyję Wąwozem Kochanowskim
Z ciekawostek - Skolioza pojawił się na Endorfinie, po raz pierwszy wyjechał bardzo ciężki podjazd pod Zamek w Rudnie (respect), zjechał jakiś stromy, motokrossowy podjazd (mamy kawałek na filmie), Wąwóz Kochanowski przeleciał jak strzała.. :)
A poza tym upał - w lesie super, poza lasem na asfaltach susza, męczarnia.
Fotki tutaj: https://picasaweb.google.com/1033737213 ... RetroMTBPl
Filmy jak mi tylko wróci normammny internet, bo póki co to od prawie doby przez komórkę muszę działać.
A poza tym upał - w lesie super, poza lasem na asfaltach susza, męczarnia.
Fotki tutaj: https://picasaweb.google.com/1033737213 ... RetroMTBPl
Filmy jak mi tylko wróci normammny internet, bo póki co to od prawie doby przez komórkę muszę działać.
No fakt, ze zdobycia Rudna na kołach jestem bardzo zadowolony - nie udało mi się to do tej pory ani na stali, ani na alu
a co do reszty "terenowych ekscesów" - ten rower sam jedzie, a jak koledzy podpuszczają to się dodatkowo podku...wia (o patrz zjazdy - ale tam się nie da zjechać.... )
a co do reszty "terenowych ekscesów" - ten rower sam jedzie, a jak koledzy podpuszczają to się dodatkowo podku...wia (o patrz zjazdy - ale tam się nie da zjechać.... )
Boję się pomyśleć co by było gdybym przed Wąwozem Kochanowskim powiedział to co Ci powiedziałem po nim :D
Nie no..., nie mam takich koszulek A ile to km i w ile to oblecieliście?
Edit: Na sarkazm wyszło a miało być: "ze ścigającymi się wycinakami to ciężko będzie" Spoko - mogę się przejechać, nawet kupić koszulkę, coby pasować do teamu
Edit: Na sarkazm wyszło a miało być: "ze ścigającymi się wycinakami to ciężko będzie" Spoko - mogę się przejechać, nawet kupić koszulkę, coby pasować do teamu