Czesć tydzien temuu skonczylem skladac mojego singla MTB piszcie jak Wam sie podoba?
https://plus.google.com/photos/10024040 ... v4Wt15SOZg
kolorystycznie bardzo przyjemnie dla oka. fajna skarpeta zaciągnięta na siodełko :)
graty bez przepychu, tani projekt ale widać, że schludnie i przemyslanie pod względem wizualnym.
przez chwile myslałem, że to ostre koło ale jednak wolnobieg. hampel tylko przód? kozak.
opony polskiej produkcji pewnie...
a i jeszcze jedno - skąd pomysł na rowerek teamowy LAKERSów?
graty bez przepychu, tani projekt ale widać, że schludnie i przemyslanie pod względem wizualnym.
przez chwile myslałem, że to ostre koło ale jednak wolnobieg. hampel tylko przód? kozak.
opony polskiej produkcji pewnie...
a i jeszcze jedno - skąd pomysł na rowerek teamowy LAKERSów?
prezentuje się ciekawie, trzeba przyznać
rama malowana czy się uchowała w takim stanie?
BTW nie wystawiałeś przypadkiem tego roweru na allegro?
rama malowana czy się uchowała w takim stanie?
BTW nie wystawiałeś przypadkiem tego roweru na allegro?
YvesMoi, Ja śmgałem caly sezon na jednym DualPivovcie i żyje. A 15km/h nie jeździłem :D
Rower spoko. Za bratem rozmawiałem ostatnio że koncepcja ciekawa.
pozdrawiam
xMekpx
Rower spoko. Za bratem rozmawiałem ostatnio że koncepcja ciekawa.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
CZeść! dzieki za mile slowa:)
Pomysł na lakersow narodzil sie po zlozeniu roweru:), kolorystyka wczesniej przemyslana, rozwazalem tez inne warianty, ostatecznie wybralem ten, ale chcialem czyms to uzupelnic bo bez naklejek lyso to wygladalo.
Jeden hamulec narazie daje rade, aczkolwiek tylny jest w gotowosci na wszelki wypadek:)
RAMA jest nowa, zamowilem pomalowana( wybralem kolor ) :)
Rower WYSTAWILEM NA TABLICY I GUMTREE ogloszenie aktualne:)
:)
Pomysł na lakersow narodzil sie po zlozeniu roweru:), kolorystyka wczesniej przemyslana, rozwazalem tez inne warianty, ostatecznie wybralem ten, ale chcialem czyms to uzupelnic bo bez naklejek lyso to wygladalo.
Jeden hamulec narazie daje rade, aczkolwiek tylny jest w gotowosci na wszelki wypadek:)
RAMA jest nowa, zamowilem pomalowana( wybralem kolor ) :)
Rower WYSTAWILEM NA TABLICY I GUMTREE ogloszenie aktualne:)
:)