o, to mnie zaskoczyłeś w takim razie z alu z dobrą opinią zostaje Crosso/Massload (to samo z inszym znaczkiem)
jakoś dopiero teraz zobaczyłem te zdjęcia. mam ciekawostkę. odnośnie tego z ostrzeżeniem o niedźwiedziu. nie wiem czy "tam" jest niedźwiedź ale na pewno 2-3km za tym znakiem jest dacza dyrektora Parku Krajobrazowego, (narodowego?) jedyne zagrożenie jakie tam spotkałem to b. agresywni pracownicy parku usilnie przeganiający i straszący niedźwiedziamizimny pisze:moglibysmy go nazwac "rudym" bo w sumie takiej barwy posiada zarost;)
wzielismy po 1,5 sakwy
z mostkiem cr-mo wyglada tak:
Obrazek
kolekcja zagrozen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek (to jest zaraz przed Huta Polanska, mocno sie posralem i zdecydowalismy sie wrocic pare km pod gore niz przebijac w scianie deszczu po ciemku przez bytowanie niedzwiadka...
poza tym fajny klimacik tam jest i dosc dziwni ludzie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
no ja tak jak chyba tam podpisalem - mialem spinke z kumplem przez tego niedzwiedzia;) zreszta bylo juz spodo po 22, lalo jak z cebra, nie bylo widac praktycznie NIC, wczesniej jak zjezdzalismy do tej bazy eksperymentalnej to wyskoczylo nam cos bardzo duzego z wysokiej trawy (dobrze ze w przeciwna strone, przypuszczam ze to cos parzystokopytnego bylo;) i coz - bylismy po calodniowym targaniu, wiec psycha tez potrafi w ktoryms momencie pasc;)jacob pisze:jakoś dopiero teraz zobaczyłem te zdjęcia. mam ciekawostkę. odnośnie tego z ostrzeżeniem o niedźwiedziu. nie wiem czy "tam" jest niedźwiedź ale na pewno 2-3km za tym znakiem jest dacza dyrektora Parku Krajobrazowego, (narodowego?) jedyne zagrożenie jakie tam spotkałem to b. agresywni pracownicy parku usilnie przeganiający i straszący niedźwiedziami
wiem - bije sie w piersi, ale moze nadrobimy zlotemkonczaym sezon gorski na jesieni;)skolioza pisze: ładny - szkoda że nie dotarł (jeszcze bardziej szkoda ze właśiciel nie dotarł...)