skolioza, z drugiej strony zoom pasuje do ramki idealnie, ale do osprzętu już mniej ;) co do V-brake to chyba teraz jest ok z tymi canti.
te alu śruby jeśli długaśne to powinny dać rade przy twoich parametrach wagowych, tak samo jak zii jeśli jeszcze nie stracił zębów to będzie żył długo i szczęśliwie :)
korki 500 w 700?
szukam takich w idealnym stanie...
rower... wolę monochromatyczny,no ale ja nigdy nie lubiłem anody;-)
szukam takich w idealnym stanie...
rower... wolę monochromatyczny,no ale ja nigdy nie lubiłem anody;-)
śmietnik to nie retro!
korki? korki sa oryginalne od 700tki ("dzielone" na 3, weszly dopiero w roku 96) wczesniejsze byly takie oble (mozesz je spotkac w starszej wersji dh3, tej z podkowa jak w xc500, w xc600 i bardzo wczesnych seriach xc700), a do xc500 dedykowane byly korki "dzielone" na 4
myślałem,że są na "cztery"...nawet sprawdziłem swoje,a to przecież 24,a nie 26 jak 600,700
zatem szukam do 500
???
zatem szukam do 500
???
śmietnik to nie retro!
szpej butikowy, zeby tylko pogoda sprzyjala, bo jazda (nim) w blocie toz przeciez ekstrawagancja;)
wlasnie sobie uswiadomilem, ze jezdzilem na takiej obreczy kiedys, byla cholera waska jak na oponiszcze szosowe!
wlasnie sobie uswiadomilem, ze jezdzilem na takiej obreczy kiedys, byla cholera waska jak na oponiszcze szosowe!
eee, nie.... 22,5-23mm, czyli tyle co Mavic 231/236/238 - już moja Araya RM 17 jest węższa o 2mm
narzekaliście na niesportowe siodło niepasujące do całości - taka mała więc zmiana, wypełniejąca dodatkowo czerwienią górę (nieco tam łyso z tym było)
a możesz fotę całości wrzucić żeby można było zobaczyć jak to się spasowało?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Kto narzekał? Wg mnie ten WTB tu nie pasuje właśnie. Tak czy owak, jakby to siodło Logic Ci się uwolniło, to jak bardzo chętnie do karkorama je odkupię, jeśli całe.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
rower trochę się zmienił - żal było że tak tylko stoi, żal było jeździć na nowych częściach....
i szczerze - IMO na plus mu zmiany wyszły
więcej https://picasaweb.google.com/1021978808 ... 5919909282 i w prawo
i szczerze - IMO na plus mu zmiany wyszły
więcej https://picasaweb.google.com/1021978808 ... 5919909282 i w prawo
przelecialem wszystkie 9 stron
ciekawa historia i super EVOlucja od lx do 900
o zielonych miskach nawet nie wspomne (super zgrywaja ze srebrnym mavic´iem) to samo xc 700 esencja stylu retro
piekna bryka .....ma jeden slaby punkt ....siodelko
ciekawa historia i super EVOlucja od lx do 900
o zielonych miskach nawet nie wspomne (super zgrywaja ze srebrnym mavic´iem) to samo xc 700 esencja stylu retro
piekna bryka .....ma jeden slaby punkt ....siodelko
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
siodło - nie jeździłem więc nie wiem czy wygodne, ale rocznikowo i stylistycznie IMO gramarcin74 pisze:piekna bryka .....ma jeden slaby punkt ....siodelko
natomiast z tłumu wyróżnia się sztyca w tytanowym wykończeniu - pozostałe elementy (mostek, obręcze) są w satynowym odcieniu wykończeń niektórych elementów grupy M900 Generalnie super byłoby gdyby sztyca trafiła się z M900 - to jest jedyny element tej grupy jakiego teraz brakuje Niestety trafić taką w rozmiarze 26,4 graniczy z cudem...
Przejezdzilem na takim siodelku sporo kilometrow, chwale je sobie, przelozylbym go do terazniejszego roweru, ale zab czasu tak je zjadl ze rolka tasmy izolacyjnej to maloskolioza pisze:siodło - nie jeździłem więc nie wiem czy wygodne, ale rocznikowo i stylistycznie IMO gramarcin74 pisze:piekna bryka .....ma jeden slaby punkt ....siodelko
Czarno szary...........kultowa bryka
SCOTT super LITE 92'
SCOTT comp RACING 95'
SCOTT Boulder 92'
Mongoose Ritual 06'
SCOTT comp RACING 95'
SCOTT Boulder 92'
Mongoose Ritual 06'