Cześć.
Po tygodniach szpiegowania czas się przedstawić.
Co skłoniło mnie do rejestracji na forum? Ciekawość. Co na tak długo i tak często pochłania mojego Męża ;) Do tej pory byłam zwykłym rowerowym użytkownikiem… Rower był wyłącznie środkiem transportu z punktu A do punktu B, tudzież transportem alternatywnym dla samochodu bądź komunikacji miejskiej w ciepłe dni.
Przez ostatnie tygodnie muszę przyznać, że to się zmieniło. Z żalem stwierdzam, że rower rowerowi nierówny i może stać się czymś więcej niż kawałkiem metalu na dwóch kołach. Z żalem… bo już widzę tą skarbonkę bez dna ;)
-Karolina
no to się skończyło kozakowanie... 

Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
Witamy oficjalnie 
choć donieść muszę, że jeden taki z Bydgoszczy składał już wnioski o automatycznego bana dla Szanownej Pani zaraz po rejestracji
)

choć donieść muszę, że jeden taki z Bydgoszczy składał już wnioski o automatycznego bana dla Szanownej Pani zaraz po rejestracji

ja myślę że to akurat bardzo pozytywne - przynajmniej rozumiesz dlaczego jedne części kosztują grosze a inne majątek I wiesz że wyłożona kasa ma szansę na powrót do portfela po upłynnieniu jakiegoś rarytasu (tfu, co ja piszę - przecież my części tylko skupujemy, magazynujemy i w żadnym wypadku nie chcemy się z nimi rozstawaćDrogiWatsonie pisze:Z żalem stwierdzam, że rower rowerowi nierówny i może stać się czymś więcej niż kawałkiem metalu na dwóch kołach

Jasne... już widzę jak ten z pokoju obok pozbywa się jakiegoś 'rarytasu'... ;) Widzę natomiast jak cześci rowerowe zaczynają atakować mnie z każdej części mieszkania. Lada moment wyskoczy mi coś z lodówki... ;)
No ale nic... przeboleję, o ile część z tych perełek wyląduje w moim rowerze :D
No ale nic... przeboleję, o ile część z tych perełek wyląduje w moim rowerze :D
'92 Alpinestars Al-Mega
'97 Breezer Storm
'97 Breezer Storm
73, to wydaje się być na prawdę niewielką ceną za wolną rękę przy pozyskiwaniu nowych zabawekDrogiWatsonie pisze:No ale nic... przeboleję, o ile część z tych perełek wyląduje w moim rowerze :D

siedem3 pisze:no to się skończyło kozakowanie...
siedem3 ta lodowka to u Ciebie?DrogiWatsonie pisze:Lada moment wyskoczy mi coś z lodówki...

Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
no prosze, no prosze.... Witam serdecznie Szanowną Panią...
Pogoń "tego z drugiego pokoju" bo pogoda się robi i jeździć trzeba, a rowery w proszku ;)
Pogoń "tego z drugiego pokoju" bo pogoda się robi i jeździć trzeba, a rowery w proszku ;)
Był: pewna Gusta, Votec F7 '99, jakiś karbonowy Scott, trzeszczący Mountain Cycle San Andreas, całkiem ładny Rocky Mountain Blizzard '96, Intense M1 '03,
Już nie taki proszek. Jutro Spec gotowy a w środę pierwszy babski 

Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
dziewczyński się mówi :)
Był: pewna Gusta, Votec F7 '99, jakiś karbonowy Scott, trzeszczący Mountain Cycle San Andreas, całkiem ładny Rocky Mountain Blizzard '96, Intense M1 '03,
Cześć Bydgoszczanka
Hehehe, trzeba korzystać ile wlezie zanim pojawi się potomstwo i z szafki zamiast korby ROOXa wypadnie laktator, a kurier zamiast dziesiątej ramy przyniesie chodzik

Hehehe, trzeba korzystać ile wlezie zanim pojawi się potomstwo i z szafki zamiast korby ROOXa wypadnie laktator, a kurier zamiast dziesiątej ramy przyniesie chodzik

^^ jest tu gdzieś przycisk "like"? 

witam.
witam witam
chyba pierwsza niewiasta tutaj jesteś.... a napewno jedną z niewielu.
... myślę że ten rowetek to nie przyjdzie w całości... myślę że będzie to mini świątynia retro pełną xtr. paula, roox'a Bo w końcu dzieci są najważniejsze:-)
pozdrawiam
xMekpx
witam witam

... myślę że ten rowetek to nie przyjdzie w całości... myślę że będzie to mini świątynia retro pełną xtr. paula, roox'a Bo w końcu dzieci są najważniejsze:-)
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996