![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![:-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
@ Corrado - bomba! ale wiesz co, ja bym spróbował podpasować kilka delikatniutkich purpurowych akcentów, takich smaczków
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Purpura by tu zagrała idealnie ale właśnie całą sprzedałem:(skolioza pisze:@ Aldku, nosz kurna że też Ty mnie słuchać nie chcesz z tym Specem... już drugi raz na moje wychodzi![]()
@ Corrado - bomba! ale wiesz co, ja bym spróbował podpasować kilka delikatniutkich purpurowych akcentów, takich smaczków
A co konkretnie mialoby byc purpurowe?corrado1111 pisze:Purpura by tu zagrała idealnie ale właśnie całą sprzedałem:(skolioza pisze:@ Aldku, nosz kurna że też Ty mnie słuchać nie chcesz z tym Specem... już drugi raz na moje wychodzi![]()
Czerwone nie pasuje , napisy są też purple.
Nic nie będę ruszał,FD już zaklepane 737,korba jak się coś trafi i tyle.I harmonijki będę miał przezroczyte(dzięki Grzesiek).smolar pisze:nie przesadzaj ,bo spieprzysz,jest idealne w smaku
kurcze to dobrze ze się nie napaliłem bo tez mi sie podobała. te z krótkimi wózkami osiągają ceny wyższe niż long cage.corrado1111 pisze:Ird będzie 737 z krótkim wózkiem bo w piątek wygrałem
No dałem sporo za nią w aukcji ale skończyło się na 70 z hakiem:)YvesMoi pisze:kurcze to dobrze ze się nie napaliłem bo tez mi sie podobała. te z krótkimi wózkami osiągają ceny wyższe niż long cage.corrado1111 pisze:Ird będzie 737 z krótkim wózkiem bo w piątek wygrałem
no to będzie u Ciebie ładnie i klasycznie
boczki faktycznie pasują pod napisy, ale mi się bardziej podobał na jasnychcorrado1111 pisze:I taki już zostanie, zmieni się jeszcze FD na 737 i rd będzie 737 z krótkim wózkiem bo w piątek wygrałem no i korba może jak się coś trafi, reszta jes w/g mnie ok.