Powitanie

Pozdrowienia ze wschodnich rubieży naszego kraju. Może nie jestem do końca retro ale też z rowerami mam amatorsko do czynienia od wielu wielu lat, a obecnie ze względu na mojego nastolatka znowu zacząłem dłubać przy rowerach. Przyznam się szczerze że jako niezarejestrowany użytkownik śledzę to forum od dawna. pozdrawiam wszystkich userów.

Witaj, pozdrowienia z Wrocławia...
Był: pewna Gusta, Votec F7 '99, jakiś karbonowy Scott, trzeszczący Mountain Cycle San Andreas, całkiem ładny Rocky Mountain Blizzard '96, Intense M1 '03,

hmm... muszę popytać, ale w tamtych rejonach to tylko chyba Augustów :)
Był: pewna Gusta, Votec F7 '99, jakiś karbonowy Scott, trzeszczący Mountain Cycle San Andreas, całkiem ładny Rocky Mountain Blizzard '96, Intense M1 '03,

żartowałem, byłem kilkanaście razy we Wrocławiu ale to było dawno dawno temu, chociaż w zeszły roku przejeżdżałem przez Twoje miasto. Kiedyś pracowałem w firmie, która miała siedzibę w Bielanach Wrocławskich.

no prosze :) wrzucaj zdjęcia tego Dżaga :D