Witam,
jako ze to moj pierwszy post,
jeszcze raz Witam wszystkich uzytkownikow,
jest mi nie zmiernie milo rejestrujac sie na tym forum,
mam nadzieje ze dowiem sie to czego nie wiem, i moze bede w stanie pomoc,
wydawalo mi sie ze nie mam rowru retro, az taki odschoolowy to on nie jest,
ale jak dostalem ostatnio odpowiedz od jednego z wiekszych sprzedawcow czesci rowerowych, ze jestem jedyna osoba w histori sklepu co pyta sie o tarcze przykrecane na 4 sruby, to zwatpliem,
ja rozumiem ze to polska 'wlasnie' , i na cala polske jest jeden dystrybutor takich tarcz, ale na obecna chwile ma tylko 1szt w wymiarze mnie nie zadowalajacym, na reszte trzeba czekac....
rozumiem ze swiat pedzi do przodu producenci wymuszaja zmiane osprzetu, ale ale dla mnie to nie jest takie banalne, bo jesli starszy osprzet jest rownie dobry jak i nie lepszy od obecnych to nie widze sensu, pedzic do przodu bo produccenci tego pragna, pragna zwiekszyc swoje zyski :) poza tym wsadzajac do 'starego' roweru nowe graty psuje sie jego smaczek,
w zasadzie to temat na inny watek, wiec na tym zakoncze moje dywagacje,
jeszcze raz Witam wszystkich,
Pozdrawiam az miło :)
obecnie jest rozkrecony w drobny mak:) ale fotki jak byl caly to jakies mam, ale gdzie to wkleic?
dokładnie - najlepiej zapodaj osobny wątek 
a co do tarcz - Formula? Coda?
jeśli formula to uderz do Krakowskiej Secesji - nie wiem czy mi nie mignęła tam tarcza na pająku z 4 śrubami Tylko nie wiem jaki wymiar (a dla hydrauliki były delikatnie inne średnice niż dla mechaników)
Witaj!

a co do tarcz - Formula? Coda?
jeśli formula to uderz do Krakowskiej Secesji - nie wiem czy mi nie mignęła tam tarcza na pająku z 4 śrubami Tylko nie wiem jaki wymiar (a dla hydrauliki były delikatnie inne średnice niż dla mechaników)
Witaj!
Ale fajnie, Trzebniczanin! Witam sąsiada!
Masz świetne tereny w swojej okolicy!
Grupa dolnośląska rośnie w siłę, aż miło!
Masz świetne tereny w swojej okolicy!
Grupa dolnośląska rośnie w siłę, aż miło!
Witam.
Moja ulubiona trasa Wrocław-Psie Pole-Ramiszów- Siedlec- Skarszyn - Trzebnica i z powrotem. Zawsze sprawdzam tam formę :D
Jak zrobi się bardziej znośnie to zbieramy się na wspólne treningi :D
I czekam na foto sprzętu.
pozdrawiam
xMekpx
Moja ulubiona trasa Wrocław-Psie Pole-Ramiszów- Siedlec- Skarszyn - Trzebnica i z powrotem. Zawsze sprawdzam tam formę :D
Jak zrobi się bardziej znośnie to zbieramy się na wspólne treningi :D
I czekam na foto sprzętu.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
zawsze jak pada słowo trening to zastanawiam się czy osoba je wypowiadająca ma 10 razy lepszą kondycję niż ja
trzeba będzie sprawdzić

trzeba będzie sprawdzić
Witam.
Jacobie mam podobne odczucia ale tak lepiej brzmi :D
U mnie osobiście ostatnio bardzo cienko...
pozdrawiam
xMekpx
Jacobie mam podobne odczucia ale tak lepiej brzmi :D
U mnie osobiście ostatnio bardzo cienko...
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996