Witam wszystkich retro bikerów

Jako że jest to mój pierwszy post chciałbym się przywitać po kolarsku zatem "Shiemano" :-) .
Cieszę się ze jest takie forum, czytając posty przenoszę się do czasów wczesnej młodości kiedy zasypiałem z katalogiem Bianchi pod poduszką. Nie miałem kapusty na te wszystkie nowości i mogłem tylko o nich marzyć a jak zostałem właścicielem Zokes'a (którego mam do dzisiaj) to byłem najszczęśliwszym bikerem w okolicy. Teraz po latach zdałem sobie sprawę ze od tamtych czasów minęło już ponad 15 lat. Pozostała mi słabość do Cannondale'a, Klein'a i tych wszystkich sprzętów sprzed lat. Macie tak samo? Pozdrawiam wszystkich retrobikerów!

Mamy - przynajmniej ja, żeby nie wypowiadać się za innych - i stąd idea tej strony i forum.
Podobnie jak Ty przechodziłem przez ślinienie się do katalogów z rzeczami na które nie było mnie stać Tyle że wiesz co? ja ślinię się na niektóre do dziś, z tym że wartość niektórych na tyle stała się przyziemna (a może była to kwestia tego, że wtedy nie zarobkowałem?), że na niektore moge sobie pozwolić! :-)
Witaj na forum!
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

Witam na forum kolegę z rodzinnych stron. Ja pochodzę z drugiej strony Gór Sowich, Nowej Rudy. Tylko los rzucił mnie teraz w szkockie góry ale mam nadzieję że wkrótce powrócę na stare śmiecie bo nie ma nic piękniejszego niż Sudety.