![Obrazek](http://www.fotoload.pl/123aa4/88d110d96dfaa950a57e20953940ce5419131_min.jpg)
oraz dokończony w końcu cannondle m500
![Obrazek](http://www.fotoload.pl/123aa26/c7b4a38c70c0d45e84a16bd82e8cc1c5812_min.jpg)
szacunek...wielkiTomek Holka pisze: Ostatecznie jestem pierwszym właścicielem od 1993 roku.
Rower cały czas jeździ i będzie jeździł, oraz z całą pewnością nie zostanie sprzedany!
Przesadzasz! Tak się jakoś ułożyłoYvesMoi pisze:szacunek...wielki
Tomku, gdyby Twój Bike-Tech nie wygrał w tej zabawie, to bezwzględnie powinien dostać tytuł honorowego roweru 2011. Wielkie uznanie dla Ciebie i Twojego bicykla....Tomek Holka pisze:Może zatem i ja się zdecyduję na zgłoszenie swojego Bike-techa?? Ostatecznie jestem pierwszym właścicielem od 1993 roku.
Rower cały czas jeździ i będzie jeździł, oraz z całą pewnością nie zostanie sprzedany!
No i jeszcze jedno! Właściciel odcisnął w jego wyglądzie, całą swoją osobowość!
Obrazek
Pozdrawiam.
No i pewnie nie wygra, gdyż jak zdążyłem zauważyć, wielu tu obecnych dysponuje przepięknymi klasycznymi rowerami, najbardziej charyzmatycznych marek!chrzanek pisze:Tomku, gdyby Twój Bike-Tech nie wygrał w tej zabawie, to bezwzględnie powinien dostać tytuł honorowego roweru 2011.
Oj tam oj tam! Mój Scott Peak też jest z 1993 lub starszy (w tym roku kupiony o ile mnie pamięć nie myli). Mam nawet taką samą lampkę Cateye na sztycę jaką widać na Bike-techuPunkxtr pisze:J/w, szacun! W 1993 r. o ile mnie pamięć nie myli pomykałem jeszcze na seledynowym Romecie. Czapki z głów.
No właśnie fotek jakoś nigdy nie zrobiłem, a teraz to nawet za bardzo warunków nie mam. Przecież na mrozie go mył nie będę, a pokazywać fotki obecnego stanu to wstydskolioza pisze:macbe, wiesz, tu jest Scotti-pedia
zakładaj wątek, dawaj foty i będziesz miał info na tacy
A wracając do tematu - na tę chwilę mamy 10 bardzo zacnych kandydatów!
klasa :]skolioza pisze:Ankieta rusza od jutra (w końcu jeszcze mamy 2011), wynik chwilowy widoczny nie będzie - podobnie jak rok temu