http://allegro.pl/rama-bianchi-spillo-o ... 13980.html
Ma ktoś pomysł co to za wyborna rama do ostrego koła ?
Warte to coś czy nie ? Ktoś ma jakieś podejrzenia ? Bo szukam przełaja ,a gadki ,że to bianczi raczej mało wiarygodne wydają się .
To jakiś fake, tzn. rama z prawego zdjęcia jest wyraźnie z innej epoki
Może i Bianchi, ale z pewnością nie to przedstawione. Masa różniących je szczegółów. Też zwróciłem na nią uwagę, ciekawe jak się potoczy licytacja 

Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
+ Checker Pig, Creme, Electra
Rurokuraku - poproś o zdjęcie numerów - jeśli są bite na główce zaraz pod górną miską to może to byc bianka...
przecie to zupełnie inne ramy, ta szara to jakiś staruch a biała jest alu , qrna chata aukcja złodziejska !!
chlopie cos Ty jaral? przeciez to jest treking tanioszka, popatrz ma nawet blaszke do przykrecania podporki od spodu ;P
z dwojga złego wolałem trekinga niż szose/przełej. W ogóle, w pierwszej chwili, wydawało mi się, że to na 26 cali - dopiero Skolioza mnie oświecił, że nie koniecznie!
A więc zakupiłem tę ramkę
dzisiaj przyszła. W sumie jest dosyć mała, rura podsiodłowa 45 a górna 55. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

O jak sprzedawałem mojego rometa waganta to wagi były bardzo podobne
i co ciekawe zszedł drożej!
Fajna rama!
Jakie masz co do niej plany?

Fajna rama!
Jakie masz co do niej plany?
Głównie będzie na dłuższe trasy asfaltowo-szutrowe
i jako rower dojazdowy. A ze sprzętu to co najtańsze na początek. Z czasem może to ogarnę żeby wszystko jakoś współgrało. Malowanie chyba jednak kolor bianchi, widelec czarny.