Jak wszyscy wiedzą 7-9 pażdziernika są targi rowerowe w Kielcach , jechać musze w interesach , w sobote , wejscie dla firm.
Mam jedno zaproszenie bezpłatne + przejazd - 35 zł , czas - wyjeżdżam wczas rano , wracam jakoś po południu, tylko jedna osoba, wrzucam to też na inne forum , kto pierwszy ten lepszy.
Kontakt na tel 666-316-604
w zeszłym roku były w listopadzie, a i w tym roku planowałem się wybrać (przy okazji odwiedzając cmentarz)
byłem w piątek bo to dzień dla firm wyłacznie był , troche ciekawostek było co mnie interesowało i kontakty reality są najlepsze.
Ale najlpesze były Thumby na 9s !!!!
te romety były już rok temu... jeden zwykły drugi w wersji czasowej
Fajny łańcuch... cenowo wychodzi taniej od szimanowskich odpowiedników?
Ten smar to po ile mniej więcej?
Fajny łańcuch... cenowo wychodzi taniej od szimanowskich odpowiedników?
Ten smar to po ile mniej więcej?
Łańcuch ?? który, Yabana, mam gdzieścennik, dizisja testowałem SLF-9 w górach i chodzi po mojemu bardzo dobrze, przyjał sie od razu na używanej kasecie , zobacze jak dalej pociągnie.
Smar nie wiem nie czytałem cennika jeszcze , ale będę zamawiał bo jak do uszczelek i oringów to moje poszukiwania zostały zakończone
Smar nie wiem nie czytałem cennika jeszcze , ale będę zamawiał bo jak do uszczelek i oringów to moje poszukiwania zostały zakończone
Powiedz coś więcej o tych manetkach...Piotr pisze:byłem w piątek bo to dzień dla firm wyłacznie był , troche ciekawostek było co mnie interesowało i kontakty reality są najlepsze.