Dawno nic na forum nie zamieszczałem więc pomyślałem że czas to zmienić i pokazać tutaj, gdzie wszystko zaczęło mojego Cannona, którego posiadam od jakiegoś niedługiego czasu.
Podejść do Cannonów było kilka ale zazwyczaj kończyło się rezygnacją albo wtopą jak w przypadku zakupionego F700 Volvo, który nie dosyć że był w gorszym stanie jak zapewniał sprzedawca to jeszcze został, źle spakowany i uszkodził się w transporcie ale to już historia... Udało się nabyć w końcu ładnie wyglądającą i zadbaną sztukę, co prawda nie kompletną ale to już nie był tak duży problem bo na magazynie są jakieś tam częsci więc uzupełnienie braków nie było problemem.
Rower generalnie ewoluuje. Zamieściłem na 1-szym zdjęciu jak wyglądał po rozpakowaniu z kartony. Zdjęcia w jesiennej aurze przedstawiają konfiguracje po złożeniu go do kupy a na ostatniej fotce jest konfiguracja obecna, w zasadzie to są zmienione tylko koła i opony. Na pewno będą jeszcze kombinacje z częściami ale to czas już pokaże jak wyjdzie docelowo.
Serwus Panowie.