Skolioza / Corrado
jest opcja aby w pierwszym poście podać jak zawsze ramowy plan działania, rozkład czasowy?
Może akurat ktoś nowy jeszcze wpadnie, co by wiedział co i kiedy
Re: Zlot 2020
#67Jak co roku z Elcią meldujemy się jako pierwsi. O stanie aktualnym na polu namiotowym będziemy informować. Urlop już zarezerwowany, więc przygotowania możemy zacząć wcześniej. Pogoda mam nadzieję, że jest już zamówiona? Ostatnie 10 lat była zawsze OK to w tym roku też musi się udać!
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
#68Miałem tego nie pisać ale muszę... Niestety nie będzie nas na zlocie... Jesteśmy w trakcie remontu i wymiany okien. Ten koronaświrus wszystko pomieszał. Więc jest tak że mam zapłaconą zaliczkę na pokój dwuosobowy i można z tego skorzystać, nie chce nic w zamian. Pokój na moje nazwisko Janik Łukasz a zaliczki jest 50 zł. Jak co podaję mój numer 504920559
#69Czajnik, no weź...powiedz szklarzowi, niech se przyjdzie w lepszym terminie, Zlot był już wiadomy w styczniu. Dadzą sobie radę bez Ciebie! Czekamy!
#71Ja dziś dostałem wiadomość że już na polu namiotowym nie ma miejsca, więc i rezerwacji nie będzie. Ale ja będę bankowo!
#76Tyle, że bez pozwolenia będzie lipa z wjazdem i zostaniem na noc. Wybieralem się z przyczepka Niewiadówka - może być ciężko zostać na nielegalu, niezauważonym :p
#79Dziwna akcja
O zlocie wiedzą od stycznia, potwierdzałem go telefonicznie 3 tyg temu i słowem się nie zająknął o konieczności rezerwacji miejsc na polu
O zlocie wiedzą od stycznia, potwierdzałem go telefonicznie 3 tyg temu i słowem się nie zająknął o konieczności rezerwacji miejsc na polu
#80PILNE!
Rozmawiałem z Markiem Brandysem
Potrzebuje pilnie listę osób chętnych na nocleg na polu - muszę ją przesłać jako uzupełnienie wcześniejszej rezerwacji grupowej
Elcia
Dodo
Kaczko
Soro
Paulina
Hania
Ktos jeszcze?
Czekam na info do 11.30
Rozmawiałem z Markiem Brandysem
Potrzebuje pilnie listę osób chętnych na nocleg na polu - muszę ją przesłać jako uzupełnienie wcześniejszej rezerwacji grupowej
Elcia
Dodo
Kaczko
Soro
Paulina
Hania
Ktos jeszcze?
Czekam na info do 11.30
#83Kurczę to następna szansa za rok.. Ciemno będzie jak przyjadę to na zgaszonych światłach się podtocze. Przywieź lepiej pogodę bo popadywać zaczęło:P