Witam, wytargalem takie coś z szopy niedaleko mnie. Jest to Kettler alu rad na pewno ale nie wiem, z którego rocznika. Druga sprawa, nie wiem co z nim począć, albo wyciągnę parę części i do swoich projektów wezmę albo go odnowie. Co sądzicie? Koła kreca się lekko i są proste, ogólnie jest brudny jak święta ziemia ale z potencjałem. No właśnie ma to potencjał czy raczej się w to nie bawić? Ta grupa suntoura warta jest czegoś?
Dziękuję za wszelkie informacje!
Tu link: https://photos.app.goo.gl/yrfPn4CoPDB6wVgQ9
Pozdrawiam, Adam.
Re: Zapytanie o rocznik i kierunek. Kettler alu rad
#2Coś pięknego . Chłopie wyczysc go i nasmaruj takich rowerów juz nie ma .
#3Miałem niedawno cały rower taki w czarno czerwonym kolorze.
On ma bardzo długie widełki z tyłu, dzięki temu fajnie przejeżdża przez przeszkody i muldy, ma doskonałą przyczepność na podjazdach - duży rozstaw osi , rower typu ATB.
Rocznik poniżej roku 90 tego
On ma bardzo długie widełki z tyłu, dzięki temu fajnie przejeżdża przez przeszkody i muldy, ma doskonałą przyczepność na podjazdach - duży rozstaw osi , rower typu ATB.
Rocznik poniżej roku 90 tego
#4Wiem, że ich mało. Chodzi mi o oryginalność czy jest w miare zachowana. Manetki suntour i przerzutki. Korba Exage mountain, z U breakiem XT z tyłu i canti z przodu. Czy ktoś namieszał czy tak wyszło z fabryki?
#5Moglo tak wyjsc od dilera. Korba na 100% z tamtych czasow, ale to nie szkodzi ze shimano. Swietna maszynka ;) Raczej w 100% oryginal no bo nie wiadomo co z ta korba, ale exage mountain jest cool ;) Jak bys korby chcial machniom to daj znac. Mam cos suntour chyba na stanie ;)