Aha... przeczytałem właśnie dokładnie wpis aldka w twmacie wiadomym (na co wcześniej nie miałem czasu) i teraz kumam :)
Re: SUPerior XP 939 - Always Race - maszyna do wygrywania
#542Wpis do dziennika:
1. Wymiana suportu.
2. Nowe łańcuchy 2 sztuki.
Bez zbędnych komentarzy proszę.
1. Wymiana suportu.
2. Nowe łańcuchy 2 sztuki.
Bez zbędnych komentarzy proszę.
#543Tak z ciekawości, po jakim przebiegu suport się wysypał? I jaki? Jak był użytkowany, tzn, w jakich warunkach?
#544Pressfit. Eksploatacja intensywna non stop od września, w tym 7 startów w zawodach. Przebieg około 1600 km.
#545Łatwo nie było, ale poszło :) Piachu w mufie było sporo... ale skąd ???
#546Bo co ? po co wpisujesz jak nie chcesz komentarzy ? to nie jest blog, ja bym zakupił 3 łańcuchy, można je zmieniać po kolei co wyścig.
#547Jak to skad, od gory pod zaciskiem wpada.
Scigajac sie powinienes wiedziec ze po kazdym wyscigu rower sie przeglada, swoim kolegom kolarzom rozbieralem je na czesci pierwsze, jesli sam nie dajesz rady, a finanse Ci nie pozwalaja to jest polsrodek https://rowerowy.com/mtb/czesci/sztyce- ... prod/mark3 kiedys byly jeszcze takie neoprenowe oslony, ale juz dawno ich nie widzialem.
Subiektywna rada, jak montuje wklad suportu, to mufe smaruje smarem stalym, zwykly LT wystarczy, wtedy wpadajacy brud przykleja sie do niego.
Korzysci, brud nie przemieszcz sie z woda, latwiej wyczyscic przy serwisie.
#548Mam osłonkę neoprenową, ale od niedawna.
#550no i ?
Tak a propo, za ok pól roku będzie dostępny już w sprzedazy SLX i Xt w wersji 1x12 lub 2x12
Tak a propo, za ok pól roku będzie dostępny już w sprzedazy SLX i Xt w wersji 1x12 lub 2x12
#551no i ?Piotr pisze: za ok pól roku będzie dostępny już w sprzedazy SLX i Xt w wersji 1x12 lub 2x12
#552Nowa kaseta. SLX M7000 poległa, czas na SLX M8000. Mam nadzieję, że wytrzyma dużej.
#558Po pierwsze, nie wiem dlaczego piszesz Was ?
Po drugie, My jestesmy koneserami, nie mierz wszystkich Swoja miara.
#559Chyba ty. Ja % abstynent od prawie dwóch lat
#560I slinisz sie do zebatek wygladajacych jak teigrek, przyjedz na zlot wyleczymy Cie z tego.
#561Ślinię się na widok każdego nowego zakupu.
Co do zlotu, robię więcej km miesięcznie na retro MTB niż Wy przez cały rok. I to bez alko.
Co do zlotu, robię więcej km miesięcznie na retro MTB niż Wy przez cały rok. I to bez alko.
#562Sorry ale nie mogłem się powstrzymać.
Lodzermensch
#563Wysil się bardziej, albo przyjmij prawdę.
#564Wydaje mi sie, choc moge sie mylic, ze kazdy z Nas na tym forum mial tak samo................., jakies 20lat temu.
Teraz weszlismy na normalny poziom zabawy, a Ty, choc jestesmy jak jedna wielka rodzina, jestes przypadkiem beznadziejnym.
#565A ty 20 lat liżesz pięty, tym co ci klaskają, a ja robię to co lubię.
#566Wiesz co ja miałem zajawkę na maratony jak się zaczęły, początku lat 2000, fajnie było ale zacząłem odkrywać później że turystycznie wydaje tyle samo kasy a robię trasy ciekawsze a poziom utyranie ten sam. można się nawet ztyrać bardziej.
a co do jazdy . . . .jak myślisz ile km ktoś już zrobił? czy to jest miara ? tylko czego ? że ktoś ma czas na to ? a co ma qrwa powiedzieć baba z kasy z Biedronki ?
a co do jazdy . . . .jak myślisz ile km ktoś już zrobił? czy to jest miara ? tylko czego ? że ktoś ma czas na to ? a co ma qrwa powiedzieć baba z kasy z Biedronki ?
#567Ty jednak jestes przypadkiem beznadziejnym, Darwin o Tobie pisal, niestety nauka zweryfikowala.
#568tego jestem ciekaw - rozwińBart pisze:Co do zlotu, robię więcej km miesięcznie na retro MTB niż Wy przez cały rok. I to bez alko.
robisz więcej miesięcznie niż my wszyscy w ciągu roku, czy każdy z osobna, czy jak?
I skąd taka pewność?
#570Petarda
Niestety bębenek musiałem wymienić. Zdjęcia później.
Niestety bębenek musiałem wymienić. Zdjęcia później.