hit00r II pisze:2ass pisze:hit00r II pisze:Jedyne co jest fajne w tym rowerze to Bomber a reszta jest PASKUDNA

Kazdy ma swoje pojecie piekna, wydaje mi sie ze dla Ciebie nawet bar pod blekitna ostryga bylby wyzwaniem.
Części w tym rowerze to SYF
Wyglądają jak gówno - dosłownie.
Przetyrane , zeszmacone , wyblakłe , zajechane wizualnie + obrzydliwy kolor ramy pomieszany z brudem
Bomber jak Bomber nawet wykończony będzie lśnił przy tym secie i chyba takie było twoje założenie żeby z tego bieda ulepu stworzyć coś co przypomina rower bo jedna część się wyróżnia ?
A tak na marginesie moje pojęcie piękna definiują Octany oraz Spark 20 i chyba nikt zdrowo myślący nie napisze że są brzydkie

Wiesz co ? Napisalem jedno zdanie odpowiadajac Ci, brzmialo tak:
"Wydawalo mi sie ze potrafisz czytac ze zrozumieniem."
Stwierdzilem jednak ze jak juz robisz z Siebie fiksata, to pomoge Ci w tym
Po pierwsze, lakier w tej ramie jest to proszkowy czarny mat mlotkowy, po to zeby widac bylo pekniecia i przy ostrym gruzie nie odpryskiwal, a to ze sie brudzi mi nie przeszkadza.
Po drugie, czesci wszyscy widza

ze jest tam tylko korba i to stalowa od BMXa, wszystkie inne polegly i hamulec ktory przy upadku z racji swojej budowy i dzialania nie ucierpial nigdy, ale Ty jak zwykle dorabiasz swoje teorie w postaci RF, czy innego Rooxa, to ma wytrzymac nie wygladac.
Po trzecie, bomber tez nie jest dzielem przypadku, jak wyszly pierwsze DJ mialem zmienic, niestety pekaly, nastepne to na potege i zostala zetjedynka.
Jak widzisz rowerowy Adonisie, nieraz trzeba sie pochylic zeby nie zostac zgwalconym, ale Tobie daleko zeby to zrozumiec.
Mimo wszystko nie dolacze Cie do ignorowanych jak to kiedys zrobilem, bo wsrod moich znajomych jestes niczym Koryfeusz.
Pozdrawiam Cie serdecznie, nie prosze o jeszcze, bo i tak bedzie