Czy to ma sens ?
Chyba że do kolekcji bo tam z przodu siedzi chyba jakiś Junior
Re: Kupiłem dziś pierwszą książkę w życiu ;)
#3a ten ma v brejki
http://chomikuj.pl/perseuszzz/ebooki/Fr ... 133123.pdf
I nawet jest przedmowa Andrzeja Piątka, co to molestował, koksował siebie i innych itp. ;)
http://chomikuj.pl/perseuszzz/ebooki/Fr ... 133123.pdf
I nawet jest przedmowa Andrzeja Piątka, co to molestował, koksował siebie i innych itp. ;)
#6Moim zdaniem jest to za bardzo technicznym językiem napisana. Najpierw musiałbym zrobić opis skrótów na osobnej kartce a potem czytać ze zrozumieniem. W sumie dawno temu ją przeczytałem. Takie mam wrażenie
#9Czyli co ?
My też mamy czytać tą stronę razem z tobą
#10Mogę wklejać każdą przeczytaną stronę. Komu jak komu, ale myślę że Tobie się przyda ;)
#11MASZ RACJĘ , moja technika jazdy jest żenująca.
Dla mnie asfalt to już zbyt trudno więc będę wdzięczny jeśli UDZIELISZ MI KILKU RAD po przestudiowaniu tej biblii
#12jakoś mi umknęło ale patrząc po temacie byłem pewien że dołączył do nas Bolek
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
#13Bolek przeczytał tylko początek tej książki i niewiele zrozumiał poza tym, że Wałęsa pochodzi od Cesarza Walezy. Książkę dostal od Wyszkowskiego. ( oczywiście tak to sobie wytłumaczył )
#15jaką polityką, to nie polityka, to już historia
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
#16Rzeczywiście książka nie jest aż tak łatwa w czytaniu... mam podobne odczucia.czajnikmtb pisze: ↑2019-03-01, 23:04Moim zdaniem jest to za bardzo technicznym językiem napisana. Najpierw musiałbym zrobić opis skrótów na osobnej kartce a potem czytać ze zrozumieniem. W sumie dawno temu ją przeczytałem. Takie mam wrażenie